Vols un Cítrics Breus?

Un Sant Jordi pletòric

Aconsegueix un exemplar del nou Cítrics breus, gratuït, si et subscrius a la revista d'autor Un mar degota abans del dijous 5 d'abril. Rebràs el teu exemplar del llibre al mateix temps que el número 8 de la revista, que estarà disponible abans de Sant Jordi. Si optes per la modalitat que et permet obtenir un dels Llibres Artesans a l'any, també el podràs recollir per la Diada. No perdis aquesta oportunitat!

Cobertes del Un mar degota número 8, amb segells del Micromenta i del Cítrics breus

Micronarrativa per compartir

Cítrics breus és el nou llibre de micronarrativa de Ferran Cerdans Serra. Està cosit a mà per l'autor, dissenyat en el format retallable propi que tantes obres ha donat des de l'any 2013. El nom d'aquest nou recull és força explicatiu del tipus d'aforismes i microcontes que hi trobareu. Molta sàtira i autocrítica social amb humor i imaginació, cítrica i refrescant.

CÍTRICS BREUS, micronarrativa per compartir, Ferran Cerdans Serra 2017/18

Una revista d'autor

Un mar degota és una revista trimestral de comunicació de l'autor de Llibres Artesans amb les persones que segueixen l'obra i que donen suport al projecte literari mitjançant una subscripció anual. Té format de dossier i s’acompanya d’obra d’art original en una butxaca, fet pel que l'anomenem "revista d'autor". Un mar degota és una obra exclusiva que només es pot aconseguir per subscripció. El primer número va ser el de l'estiu de 2016 i la periodicitat és trimestral, coincidint amb cada estació de l'any.

Un mar degota n.5, especial 15 anys de Llibres Artesans

Si t'hi subscrius, rebràs quatre exemplars anuals de la revista UN MAR DEGOTA, amb relats breus inèdits, esbossos, aforismes comentats, nous microcontes, l'estat dels projectes en curs, detalls de nous projectes en etapa de gestació, dibuixos, esborranys, pensaments interiors, història oculta de cada projecte o relat... a més d'obra visual realitzada expressament per a cada número. La tirada és numerada, limitada a les persones que donen suport al projecte a través de patreon.

Un mar degota, detall interior fanzine

Com aconseguir el Cítrics breus i la revista d'autor

"Un mar degota" és una recompensa en agraïment a una donació anual per donar suport al projecte literari Llibres Artesans. Com a tal, l'única via per aconseguir-lo és mitjançant subscripció, que us dona dret als 4 números de la revista. La rebreu a casa o bé entregada en mà per l'autor, i podeu triar un llibre gratis de tot el catàleg de Llibres Artesans. A més, si us subscriviu abans del dijous 5 d'abril, rebreu un exemplar gratuït del Cítrics breus (vàlid per a totes les opcions de microfinançament excepte la d'1$ al mes).

Podeu subscriure-us mitjançant un micropagament mensual al Patreon: www.patreon.com/fcerdans.

relacionat
Compartir a les xarxes socials