Com demanar la recompensa anual a la revista Un mar degota

Si gaudiu de la subscripció amb recompensa anual, teniu quatre maneres d’aconseguir el vostre llibre de regal: A) Visita a una fira o al taller i escollir el que més us agradi entre els disponibles; B) Tupperbooks a domicili; C) Esperar que en publiqui un de nou a les xarxes i sol·licitar-lo D) Demanar-ne qualsevol del catàleg (nou o antic) i us el faré, d’un trimestre per l’altre. A més, si acumuleu recompenses, podeu demanar una petita sèrie a mida!

A) Visita a una fira o bé al taller (Immediat)

En aquest cas, es tracta de visitar-me a qualsevol fira [consultar AGENDA], escollir el llibre que més us agradi entre els disponibles i endur-vos-el directament. Així de fàcil. També podeu venir al taller, amb cita prèvia, a Santpedor.

Foto llibre ALAI; Recompensa anual revista Un Mar Degota

B) Tupperbooks, catàleg a domicili (Immediat)

Podem aprofitar l’entrega de la Un mar Degota per dur-vos tots els llibres i recompenses disponibles i fer un Tupperbooks a domicili, encara que visqueu lluny. Per aprofitar el viatge, sempre ho farem coincidir amb l’entrega en mà d’un exemplar de la revista. De tant en tant, per exemple, hi ha disponible el llibre de temporada Fullam de tardor.

Fullam de tardor; possible recompensa anual revista Un Mar Degota

C) Reservar-lo segons els vaig publicant (Immediat o reserva)

Quan publico fotos de llibres nous a les xarxes, segons els vaig creant, és un bon moment per reservar el vostre exemplar anual. Si us agrada molt i el voleu, només m’ho heu de dir als comentaris, o bé per missatge directe, i serà per a vosaltres. Així de fàcil! També podeu reservar amb antelació, per exemple l'imminent Alai és alegria, que tindreu disponible a l'abril però que podeu demanar com a recompensa des d'ara mateix.

Alai és alegria; Recompensa anual revista Un Mar Degota

D) Qualsevol del catàleg (d’un trimestre per al següent)

Podeu escollir qualsevol llibre del catàleg de Llibres Artesans, actual o antic, d’un trimestre per al següent. Per exemple, si us agrada molt el Escrits en tinta invisible, en tingui o no de fets, només cal que me’l demaneu. Us n’enviaré un exemplar en el mateix paquet que el següent exemplar de la Un Mar Degota, per correu certificat.

Si el demaneu així, pot ser personalitzat: amb una pàgina de dedicatòria, amb els colors que més us agradin, etc.

Escrits en tinta invisible; Recompensa anual revista Un Mar Degota

Annex) Acumulació de recompenses anuals

Si teniu pendents dues o més recompenses anuals, les podeu convertir en una petita sèrie a mida. Per exemple: tres Gira-sol nocturn amb unes característiques determinades, signats i amb pàgina de dedicatòria diferent cadascun, per regalar a tres persones afortunades.

Petita sèrie de Gira-sol nocturn; Recompenses anuals revista Un Mar Degota

Com que la imaginació humana sempre desborda totes les previsions, també em podeu suggerir altres recompenses o bé demanar més informació al formulari de contacte. Moltes gràcies per fer-ho possible!

relacionat
títols: 
Compartir a les xarxes socials