Skip to Content

fotografia

fotografies o sèries fotogràfiques relacionades amb els llibres artesans de lluny o de prop; documentals o artístiques, realistes o metafòriques, la questió és expressar-se.

Un Ànimes Nues reblat del 2008

Un dels avantatges de tenir poca memòria i una història dispersa són les sorpreses que t’ofereixen els projectes antics que ja no recordes. En aquest cas, una imatge recuperada en la que s'aprecia el sistema d’enquadernació de la primera edició de l'Ànimes Nues, un llibre de poemes curts publicat la diada de Sant Jordi del 2008.

llibre artesà reblat del 2008

posem La dita a l'ull des del 2008

El 2008 vam començar a posar La dita a l'ull. De fet ja feia temps que ho fèiem però potser de manera no tan explícita. Aquest exemplar és un volum doble, lligat i enquadernat a mà, amb les cobertes pintades i el títol manuscrit per l'autor. Els aforismes de l'interior són impresos, un a cada pàgina, en paper verjurat lliure de clor.

llibre d'aforismes en català

Un Petjades Obagues del 2004

Exemplar molt estimat del llibre de poemes en català Petjades Obagues, en versió del 2004: cobertes de paper artesà amb el títol manuscrit, enquadernat a mà de manera senzilla i sensible, interior en paper verjurat amb els poemes escrits a mà per l'autor i una decoració amb fils de colors que formen la senyera; ideal per Sant Jordi!

llibre de poemes manuscrit

Un Màximes i Mínimes del 2007

Amb aquesta fotografia encetem l'Arxiu Històric de Llibres Artesans. Es tracta d'un exemplar del 2007 del recull d'aforismes Màximes i Mínimes, enquadernat a mà, amb les cobertes pintades i el títol manuscrit per l'autor. Els aforismes de l'interior són impresos, un a cada pàgina, sobre paper verjurat.

llibre enquadernat a mà del 2007

Contingut sindicat