Llibres Artesans de contes curts, aforismes i poemes.

Llibres Artesans de contes curts, relats hiperbreus, microcontes, aforismes i poemes en català, originals de Ferran Cerdans Serra; enquadernats a mà per l'autor. Aquest projecte es troba en estat de llavor o espora, en espera de temps millors. Les dues úniques referències disponibles a la tenda en línia formen part del projecte ALAI. Les aportacions serveixen, en exclusiva, per finançar la donació de llibres i postals a societats protectores d’animals de Catalunya. Podeu fer donacions periòdiques, per ajudar a enfortir la llavor, a canvi de rebre la revista d'autor Un mar degota.

La llum reclosa

Llibre poema La llum reclosa de Ferran Cerdans Serra

Llibre poema amb una seixantena d'haikus de Ferran Cerdans Serra, dissenyat i enquadernat a mà per l'autor. [fitxa]

vida, m’absento; aquest ninot de palla que em representi.

Dau al Brossa

Llibre poema Dau al Brossa, homenatge de Ferran Cerdans Serra

Llibre poema Dau al Brossa, homenatge de Ferran Cerdans Serra. Publicat a Llibres Artesans l'abril de 2018. Petita sèrie del llibre que va guanyar el 2n Premi al I Concurs Internacional de Llibres d'Artista en Homenatge a Joan Brossa. [fitxa]

Cítrics breus

Llibre Cítrics breus, micronarrativa de Ferran Cerdans SerraCítrics breus, 2018.
Llibre de micronarrativa Cítrics breus de Ferran Cerdans Serra. Format retallable per compartir, disseny i enquadernació de l'autor. Publicat a Llibres Artesans el març de 2018. Segon volum de la trilogia que va començar Micromenta (2017).
"No se m’ha passat l’arròs, és que a foc lent es fa el millor sofregit."
[llegir] [fitxa]

Micromenta

Micromenta, llibre de narrativa hiperbreuMicromenta; 2017
Nou recull de narrativa hiperbreu amb 51 peces originals de Ferran Cerdans Serra. Fets a mà per l'autor en el format de disseny propi retallable, impresos per duplicat i microperforats per arrencar i compartir, escampar, regalar...
[fitxa] [llegir]

Gira-sol nocturn

Llibre poema Gira-sol nocturnGira-sol nocturn, 2016
Nou llibre poema; sèries de llibres únics amb les cobertes obra original, manuscrits i enquadernats a mà per l'autor, Ferran Cerdans Serra.
[fitxa] [llegir]

"La lluna és millor guia que el sol: mai no et cegarà."

Un mar degota

Revista d'autor Un mar degotaUn mar degota, 2016.
Revista d'autor trimestral de comunicació de l'autor de Llibres Artesans, Ferran Cerdans Serra, amb les persones que donen suport al projecte literari mitjançant una subscripció anual. Té format de dossier i s’acompanya d’obra d’art original de l'autor.
[fitxa] [contingut relacionat]

Proverbis de Ramon Llull

Proverbis manuscrits de Ramon LlullProverbis de Ramon Llull, 2016
Selecció del Llibre de mil proverbis de Ramon Llull; llibres únics amb les cobertes obra original, manuscrits i enquadernats a mà per Ferran Cerdans Serra.
[fitxa] [llegir]
"Soffer a ton amich lurs vicis per ço que eyl soffiria los teus."

Gota malaia

Llibre Gota malaiaGota malaia, 2016
Llibre d'aforismes curts i microcontes en català originals de Ferran Cerdans Serra, publicat a Llibres Artesans per Sant Jordi de 2016.
[fitxa] [llegir]
"Hi ha persones que em deixen sense paraules; n’hi ha que em deixen sense paraulotes."