Tres acordions cap a Vitoria

Llibres fets a mida, manuscrits, en acordió.

Narrativa hiperbreu en acordió

Encàrrec molt especial que va cap a Vitoria-Gasteiz i rodalies, tres regals per a tres persones que feien anys a principis de 2016. Cada llibre es composa de 15 peces de narrativa hiperbreu originals, pròpies, manuscrites sobre paper vegetal. Un cop acabat l’acordió, el vaig muntar amb les tapes fetes a mida i a mà, pintades sobre paper. Dos dels llibres són en castellà (traducció pròpia) i el tercer és en català. En un principi havia de ser en euskera, traduccions pròpies en primera versió i corregides per una amiga, però al final el client i amic es va decantar del tot per la versió en català.

Tapes dels llibres pintades, obra original

Les tapes d’aquests llibres són seguint l’esperit “de la casa” des de l’inici: pintades a mà per l’autor, obra original no reproduïda. D’aquesta manera cada llibre és únic, en aquest cas fins i tot cada tapa, encara que vagin a joc. Els tons escollits no són casualitat sinó que responen als colors de l’interior i a la temàtica dels texts. En aquesta ocasió em van donar llibertat total, no sempre és així, i això suposa més marge però també més responsabilitat. Ara, quan entregues els llibres i tenen èxit, suposa encara més satisfacció.

Cobertes pintades a mà, Ferran Cerdans Serra

Fotografies artístiques de la sèrie

Un cop entregats i regalats a cada persona a la que anaven dirigits, em van comentar que havien tingut molt èxits fins al punt de “deixar-los bocadabadats”. Aquesta és la màxima satisfacció quan fas llibres personalitzats! Abans d’entregar-los, vaig fer algunes fotos artístiques amb la sèrie, ja que si tinc un xic de temps m’agrada donar al llibre uan altra dimensió amb les imatges. Aquí en teniu 3, podeu veure l’àlbum complert al picasa de Llibres Artesans: Manuscrits en acordió.

Llibres fets a mida, manuscrits, en acordió.

Fotografia artística, llibres manuscrits de Ferran Cerdans

Fotografia artística, llibres manuscrits de Ferran Cerdans

Una alegria personalitzada

Moltíssimes gràcies per confiar en mi una missió tan delicada i valorada, un honor haver-hi participat, molt content amb el resultat final i sobretot amb l'èxit dels regals als destinataris finals. Fins la propera!

relacionat
títols: 
Compartir a les xarxes socials