Un Espill daurat a mida!

Espill daurat, microcontes, fet a mida a Llibres Artesans

A Llibres Artesans seguim fent realitat somnis d'escriptores (fins ara són totes dones!) amb els llibres fets a mida. En aquesta ocasió es tracta el recull de microcontes "Espill daurat", de Núria Lorente. La Núria va conèixer els Llibres Artesans en una parada i es va interessar pel format propi retallable d'aforismes, microcontes i microtexts en general.

Un llibre de microcontes personalitzat

Seguint el procés de disseny i edició de Llibres Artesans, amb la Núria Lorente vam concretar-ne tots els detalls: els microcontes del recull, els colors de les cobertes (groc i taronja), els texts dels crèdits, el segell que és la icona del llibre... El resultat final és un bon recull de microcontes i una escriptora contenta, amb una sèrie del seu llibre, fet a mà, exactament tal com el volia.

Cobertes del llibre amb segell Espill daurat

Format retallable disponible per encàrrec

Els llibres retallables en el format propi de LLibres Artesans contenen una cinquantena de microtexts. Els exemplars van numerats i amb el segell d’artesà de Ferran Cerdans Serra. El segell de la coberta, que és la icona del llibre, es pot dissenyar apart i s’estampa en una tinta especial indeleble, molt resistent a la llum.

Espill daurat en procés a Llibres Artesans

Una experiència compartida d'edició

El llibre fet a mida segueix un procés de disseny i maquetació, en contacte continu i directe amb la persona que l’ha escrit. Així es prenen les decisions segons s’avança en l’edició: colors de les cobertes, n. de pàgines, segell del llibre, títol, crèdits, especificacions singulars... És un procés transparent i obert del que es gaudeix especialment per ambdues bandes. Inclosa en la primera sèrie, a més, s’adjunta una sessió de fotografia professional amb vàries imatges del llibre i de la sèrie, com les que podeu veure en aquestes imatges de l'Espill daurat.

En paraules de l'escriptora

La Núria explica al seu bloc com va començar a escriure i els motius pels que va escollir Llibres Artesans: "...tots aquests van ser aspectes que em van fer decidir per triar Llibres Artesans, podia fer el llibre a mida, tal i com jo el volia. A més i com he dit abans, és un format que crida l’atenció, el fet que els microtexts estiguin duplicats i siguin retallables el fa atractiu, d’aquesta manera pots regalar un microtext a algú, deixar-lo en una cafeteria, biblioteca… etc. és quelcom diferent a allò vist fins ara.". I afegeix, i aquesta part és molt important i satisfactòria: "així és com ha nascut aquest primer llibre que m’ha fet retornar a l’afició d’escriure."
[Podeu llegir l'article sencer al bloc Espill daurat.]

Gràcies Núria, bona feina!

Val a dir que hem gaudit molt d'aquest projecte, del resultat final i de la satisfacció compartida amb la que podem mirar el llibre un cop llest i entregat. Moltes gràcies Núria per confiar en Llibres Artesans i llarga vida al llibre en paper!

relacionat
títols: 
notícies: 
Compartir a les xarxes socials