Llibre fet a mida; Sant Jordi a la vista!

Un llibre de poemes curts fet a mida

Un dels plaers més grans a LLibres Artesans són els llibres fets a mida. En aquest cas, un recull de poemes propis de la clienta, que ens demana un llibre imprès i enquadernat a mà en el format clàssic que ens acompanya des del 2002.

interior llibre de poemes curts

Per al títol manuscrit vaig fer una comparativa entre dos vermells, i el cirera, que aquí veiem assecant-se al títol definitiu, va destacar per la seva preciositat i adaptació al conjunt.

títol manuscrit del llibre de poemes

La maquetació del llibret imprès ja ha estat un plaer; el bon material literari em feia aturar, de tant en tant, a gaudir de la lectura. Per a la coberta, vaig seguir les indicacions de la clienta; només vaig posar de la meva part l’absència de línies de contorn dels triangles que formen el quadrat.

llibre de poemes personalitzat

En definitiva, un d’aquests llibres que, arribat el moment de l’entrega, et provoquen la temptació de posar-te malalt i tenir-lo uns quants dies més amb tu.

No falta tant per Sant Jordi!

Sant Jordi no és tan lluny, sobretot si es tracta de regalar, o de regalar-vos, un llibre personalitzat. Si esteu pensant en fer-ne un —o bé una sèrie, perquè no?— quan abans escriviu abans ens hi posarem, i ens assegurem que el tenim per la Diada. Res no pot fallar si ens anticipem a la jugada! Gràcies.

relacionat
títols: 
notícies: 
articles: 
Compartir a les xarxes socials