Col·lecció de poemaris Emigdi Subirats

Col·lecció de llibres artesans manuscrits amb poemes de l’escriptor del Baix Ebre Emigdi Subirats. Cada llibre conté un o varis poemes d'una sèrie, amb el text manuscrit en negre i els títols de les seccions en vermell. Dissenyats, pintats, escrits i enquadernats a mà per Ferran Cerdans Serra.

Poemaris d'Emigdi Subirats, manuscrits i fets a mà a Llibres Artesans

Poemes deliciosos

La poesia de l’Emigdi és molt pura i deliciosa, sorgeix al ritme natural d’una font vora un riu, i és a la vegada molt viva i rica en imatges. Per intentar-la evocar, he emprat una àmplia gama de colors i de formes per a les cobertes, cadascuna adaptada a la temàtica i sensacions dels poemes de l’interior. Els títols de la coberta van manuscrits en tinta Indian com sol ser habitual a Llibres Artesans.

Col·lecció Emgidi Subirats amb Cicle Personatges en primer pla

Els poemes els he escrit en tècnica mixta, el text en tinta negra i els títols en guaix vermell, un vermell intens i viu que separa les diferents seccions o bé els diversos poemes d'una sèrie que formen alguns volums. En aquesta imatge el títols del Cicle personatges, un dels exemplars que més he gaudit, amb moltes pàgines dedicades a grans persones.

Títols del poemari Cicle Personatges, manuscrits en vermell

Podeu llegir i seguir l'Emigdi al seu bloc poemes i lletres.

Una col·lecció en procés

El resultat fins ara, amb la col·lecció encara en procés, són aquest deu primers exemplars, ha estat un luxe poder-los fer, més encara amb la llibertat que m'ha donat l'Emigdi, i encara més sabent que la col·lecció continua, ara mateix estic fent dos exemplars més. Moltes gràcies Emigdi per haver.me fet aquest regal, ja que altre nom no el trobo per definir el plaer de participar en aquest projecte.

Col·lecció de llibres amb poemes manuscrits Emigdi Subirats

Podeu veure i compartir totes les imatges publicades fins ara i les que vindran a l'àlbum Col·lecció Emigdi Subirats al picasa de Llibres Artesans.

relacionat
títols: 
notícies: 
Compartir a les xarxes socials