Un pagès i un somni

Per aquest encàrrec comptava amb pocs dies de marge per a l’entrega, però tot i així el vaig agafar amb calma i en vaig gaudir la realització de valent. A Llibres Artesans durant el procés de disseny se segueix en contacte continu amb el client, fins i tot quan es rep carta blanca, i per avançar temps vam triar 4 cobertes entre les que ja tenia fetes en reserva.

Un pagès i un somni, llibre a mida a Llibres Artesans

Un cop amb les cobertes triades, vaig paginar el text i en un parell de dies el vaig escriure a mà. El paper escollit ha estat el verjurat de 100 gr habitual dels llibres de poemes manuscrits. El text l’he escrit mesclant aquarel·les Van Gogh: un vermell fosc, per als títols de la coberta i la portada interior, i negre ivori per al text.

Cobertes dels llibres Un pagès i un somni, fet a mida a Llibres Artesans

Com a anècdota, com que no podia enviar-lo per agència el mateix dia el vaig dur fins a l’Ampolla, on vaig fer entrega del llibre. Pel camí vaig escoltar 4 aventures de Cherlock Holmes en audiollibre i quan ja arribava a casa de tornada vaig començar “Grandes esperanzas” de Dickens.

El text dels llibres és el mateix en cada exemplar, un conte curt escrit per la persona homenatjada que es titula “Un pagès i un somni”. Aquest relat breu m’ha encantat, l’he gaudit llegint-lo i escrivint-lo per quadruplicat! Una de les coses que més m’ha agradat és l’aroma a Baix Ebre que desprenen les expressions i el vocabulari, l’ambientació i els personatges, una terra que a mesura que vaig coneixent més em va agradant. Ja diuen que conèixer és estimar!

Text manuscrit dels llibres Un pagès i un somni, fet a mida a Llibres Artesans

relacionat
títols: 
Compartir a les xarxes socials