Llibre d'aniversari manuscrit

Llibre artesà personalitzat d'aniversari, enquadernat per Ferran Cerdans Serra i manuscrit amb aforismes propis traduïts al castellà. Il·lustracions interiors i de la coberta fetes a mida per la Montse Bugatell.

Un llibre fet a mida molt especial

Llibre d'aniversari personalitzat

Aquest llibre personalitzat ha estat un projecte creatiu molt intens, que hem gaudit de valent en tot el seu procés. Era l’encàrrec d’una amiga per a la filla d’una amiga de Bilbao que feia els 18, així que ens hem esmerçat al màxim per celebrar aquest pas a la majoria d’edat amb ella. Tots els llibres fets a mida són especials, però el fet que la idea provingui d’una amiga sempre comporta un plus d'entuasiasme i alegria.

Il·lustracions de la Montse Bugatell

Amb l’amiga que sol·licitava el llibre estàvem d’acord en que les il·lustracions de la Montse Bugatell eren les més apropiades al recull pel seu to jove, alegre, imaginatiu, i per la bellesa que transmeten. La Montse des del primer moment es va implicar molt en el projecte i ens va oferir dues il·lustracions, la central interior i la de la coberta, que a mi em semblen genials.

Il·lustracions de Montse Bugatell per al llibre a mida

El detall de la violinista (La noia a qui va adreçat el llibre estudia música) tocant amb els seus cabells m’encanta!

Il·lustració central al llibre fet a mida, de Montse Bugatell

Aforismes propis traduïts al castellà

Per aquest llibre requeria traduir una vintena de microcontes i aforismes propis al castellà. Alguns ja els havia començat a traduir fa temps, ja que quan surto de Catalunya faig llapis amb aforismes en aquest idioma. Però vam fer la selecció i la posterior traducció conjuntament, amb la seva ajuda i partint de la proposta inicial.

Aforismes de Ferran Cerdans Serra traduïts al castellà

He de dir també que a la propera fira BALA de Bilbao, la idea és dur llibres d'aforismes manuscrits en castellà, partint d’aquestes traduccions a les que afegiré les versions en euskera.

El resultat final

El llibre és en el format clàssic dels Llibres Artesans, que des de 2002 podeu veure a la parada, però en un altre nivell. Penso que el conjunt ha quedat rodó. La il·lustració de la coberta és molt diferent que les meves pròpies cal·ligrafiades, tot un treball de nivell, que lliga perfectament amb els texts manuscrits. Aquests estan fets en dos colors seguint els tons dominants de les il·lustracions de la Montse.

Llibre d'aniversari manuscrit fet a mida per Ferran Cerdans i Montse Bugatell

En definitiva, estic molt content del resultat final, segons m’han dit el llibre regal va ser tot un èxit i ja ho sabeu, si voleu fer un regal especial de veritat penseu en els llibres personalitzats de Llibres Artesans.
Moltes gràcies Itziar per confiar en mi.
Eskerrik Asko ta laister arte!

relacionat
títols: 
Compartir a les xarxes socials