El ritu anual dels llibres per Sant Jordi

ritus anual Sant Jordi

Fa dotze anys, just després de la primera maqueta, va començar aquest ritu d’iniciació; consisteix en pintar les cobertes de Llibres Artesans per Sant Jordi. El ritu és obert i gairebé cada any s’hi afegeix algú, la major part de les vegades l’artista, amiga i companya de pis a Manresa Olga Castro. El vessament de tinta s’allarga fins a la nit i és un dels moments més màgics de la temporada.

Primavera amb força a Llibres Artesans

El resultat és sempre el mateix però diferent: una sèrie de cobertes pintades a mà que després seran les tapes dels llibres de poemes manuscrits. Aquest any sembla més que evident que la primavera ha arribat amb molta força, si fem cas de les sensacions que desprèn aquesta imatge parcial de la sèrie.

cobertes llibres de poemes per Sant Jordi

Podeu veure totes les imatges del procés, que aniré actualitzant, a l'àlbum Ritual de Sant Jordi.

Una mescla de clàssics i novetats

Per aquest Sant Jordi ja em farà falta tota aquesta energia, perquè Llibres Artesans va carregada de novetats. D’una banda les reedicions manuscrites dels clàssics de sempre, llibres de poemes curts com Petjades Obagues, Xiuxiueigs, Flascó d’essències curatives... De l’altra, tres o quatre novetats en aforismes i microcontes que aviat us aniré explicant.

coberta llibre poemes Sant Jordi

Moltes gràcies pel suport i la difusió i fins molt aviat!

relacionat
notícies: 
Compartir a les xarxes socials