Llicència Llibres Artesans

Llicència Llibres Artesans de Ferran Cerdans Serra
© Ferran Cerdans Serra de tots els texts publicats en aquesta pàgina web. En llicència Llibres Artesans v0.1 o posterior.

LLICÈNCIA LLIBRES ARTESANS v0.2

DRETS LEGALS INHERENTS

Com tota obra amb copyright, hi ha una sèrie d’excepcions legals a les que us podeu acollir sense requerir cap permís de ningú: dret a la còpia privada, dret a cita i dret a la paròdia.

DRET A CÒPIA D’AQUESTA LLICÈNCIA

Podeu reproduir per qualsevol sistema mecànic, electrònic o digital, actual o futur, els texts de Ferran Cerdans Serra publicats a la pàgina web Llibres Artesans sempre que compliu totes i cadascuna de les següents condicions:

 • A) Manteniu la integritat del text, sense alterar-lo ni modificar-lo ni posar-lo en un context que en canvii el significat.
 • B) Citeu l’autoria amb les dades complertes:
  “Nom de l’autor; Títol del llibre; Any de publicació; www.llibres-artesans.com”.
 • C) Compartiu amb la mateixa llicència. Manteniu aquesta llicència complerta de manera explícita i visible, o bé aquesta referència succinta:
  En llicència Llibres Artesans v0.2 o posterior: www.llibres-artesans.com/llicencia
 • D) Sempre que no sigui amb finalitats comercials. Aquesta condició té excepcions que s’exposen en el següent apartat.
 • E) Si el text va en una antologia o obra recull amb autories múltiples, el recull, l’obra global, tot el llibre, ha de mantenir aquesta llicència. S’ha d’especificar aquesta llicència al final del text o bé als crèdits.

EXCEPCIONS AMB FINALITAT COMERCIAL (Condició D)

 • Si sou una cooperativa d’economia social i solidària, i només si sou cooperativa d’economia social i solidària, i els beneficis són un retorn per a la cooperativa (ambdues condicions s’han de complir), us podeu saltar la condició D, sempre que compliu també tota la resta de condicions. Us convido a posar-vos en contacte amb mi per dur un seguiment de les obres derivades, i fins i tot per col·laborar amb el vostre projecte, però teniu permís explícit per publicar aquesta obra amb finalitat comercial si compliu tota la resta de condicions.
 • Si formeu part d’una Ecoxarxa de la Xarxa de moneda social de Catalunya integrada en la Integral CES (Sistema Integral Comunitari de Xarxes d’Intercanvi) i canvieu l’obra reproduïda en exclusiva en moneda social, i només si és en exclusiva en moneda social, us podeu saltar la condició D, sempre que compliu tota la resta de condicions. Us convido a posar-vos en contacte amb mi per dur un seguiment de les obres derivades, i fins i tot per col·laborar amb el vostre projecte, però teniu permís explícit per publicar aquesta obra amb finalitat comercial si compliu tota la resta de condicions. Aquesta excepció és per fomentar l’ús de la moneda social i la producció local.

En tot cas, si entreu dins d’aquestes excepcions, us recomano i us convido a posar-vos en contacte amb mi per millorar els termes de la col·laboració i per dur un registre de les obres distribuïdes. Potser fins i tot us puc ajudar en el vostre projecte d’una altra manera, o podem crear un projecte diferent a mida, cooperatiu.

Fora d’aquestes excepcions, no es permet la reproducció amb finalitat comercial. Si sou una editorial, revista, diari o qualsevol altre empresa comercial poseu-vos en contacte amb mi.

relacionats
notícies: 
Compartir a les xarxes socials