mapa del lloc web Llibres Artesans

Llibres Artesans

llibres de contes curts

Llibres de contes curts de Ferran Cerdans Serra enquadernats a mà: • Perdonin que no em disculpiRevolta alcalina

llibres d'aforismes

Llibres d'aforismes de Ferran Cerdans Serra enquadernats a mà: l'altra cara de la galetainventari de mastegotstres tassesmala llet en polsel llegat del samuraisi pica, curala dita a l'ullmàximes i mínimes

llibres de microcontes

Llibres de microcontes, miniidees i nanovides de la Bel Olid: Vides mínimes i Passions mínimes i el llibre de microbios, microcontes biogràfics de la Sarah Dahan, en castellà: Un Hambre incómoda.

llibres de poemes

Llibres de poemes curts de Ferran Cerdans Serra, escrits i enquadernats a mà: • ànimes nuesxiuxiueigspetjades obaguesescrits en tinta invisibleflascó d'essències curativesenfilall anecdòtic.


Serveis

Tupperbooks

Els llibres artesans i l'autor, a casa teva: tupperbooks.

llibres personalitzats

A Llibres Artesans també fem llibres a mida segons les vostres necessitats, incloent la redacció del text, les il·lustracions, l'escriptura a mà, l'enquadernació, etc. Podeu veure els projectes públics a la secció de llibres personalitzats.


Quaderns artesans

Llibretes i quaderns de disseny propi original i fetes a mà pel Ferran: • Terrorífiques pàgines en blancPreguntes i respostesMesura les paraulesSimplifica ZENLlibretes reciclades.


Activitats de Llibres Artesans

A Llibres Artesans sempre se'n fa alguna, i si no us la voleu perdre teniu l'agenda i també podeu consultar segons el tipus d'activitat: • AGENDA GENERALSant JordiArts Libristallersexposicions10 anys de Llibres Artesansduc un poema a la butxacasessions d'escriptura en directe.


El bloc del Ferran

Bloc de l'autor amb articles sobre temes diferents: • BLOCpersonalliteraturacal·ligrafiatipografiacreativitatdissenyecologiacopyleftautors-editorsescriptura en directe


Campanyes de dinamitació social

Des de Llibres Artesans es duen a terme projecte paral·lels, que si bé no sempre estan en ple funcionament, si que presenten ratxes puntuals: • Sondes de PaperIdeasurfingDuc un poema a la butxacaEscriptura en directeApadrina un llibre: llegeix-lo!Cap rosa sense poema!.


Notícies per estar al dia

Si voleu estar al dia, podeu seguir diferents apartats de les notícies i també subscriure-us al canal RSS: • NOTÍCIESnous projectescampanyesLlibres ArtesansAPARICIONS EN PREMSAcanvis a la webRSS.


Amb ganes de llegir?

Si veniu amb ganes de llegir, aquí teniu els texts per gèneres: • aforismesrelats breuspoemesmicrocontes. Si ho preferiu també podeu descarregar varis llibres en pdf; que passeu una bona estona!

relacionats
Compartir a les xarxes socials