Perdonin per la Festa d'Exposició Efímera!

Festa d'exposició efímera llibre de contes curts

Una festa íntima i multitudinària

A Àger, un poble fascinant als peus del Montsec que visito sovint, hi viu a temporades el Joop Witteveen. Aquest escultor, a l’estiu, convida les amistats a compartir la fosa; una nit en la que, fonent el metall, donarà vida a les noves creacions que naixeran dels motlles. Inspirat en aquest meravellós acte social i artístic, íntim i multitudinari a la vegada, vaig pensar en convertir en una festa la presentació del Perdonin que no em disculpi.

Per aquest motiu la vaig anomenar Festa d’Exposició Efímera, i l’he programada com em sembla que hauria de ser una presentació: un esdeveniment social i cultural, mescla de diferents arts.

Donant forma a aquest pensament, doncs, i gràcies a que les tres persones que tenia en ment s'han mostrat predisposades (gràcies de nou!), ha sortit el següent programa:


Programa Festa d'Exposició Efímera

17:00 Obertura de l'exposició efímera
18:00 Presentació del llibre amb l'escriptora Bel Olid
19:00 Música: FolkGrunge, amb Le Clotêt Avec Garcés
20:00 Dansa: Relat en dansa, amb Laura Bataller


Activitats permanents

Durant aquests actes i en les pauses, hi haurà activitats permanents:

- Exposició de tots els exemplars il·lustrats (més d’un centenar) diferents del llibre: els que he retolat jo mateix i els dels artistes que han participat fins ara, més alguna novetat sorpresa.
- Exemplars nous amb caricatura personalitzada (de l’autor, d’una amiga, d’un familiar, d’un personatge conegut...), etc. fetes al moment per l’artista Joan Vives sobre la coberta del llibre.
- Passi de vídeos i imatges de tot el procés de creació del llibre, artistes que han col·laborat, etc.
- Les persones que van col·laborar amb el mecenatge podran recollir el seu exemplar, signat i dedicat (d'aquí lo d'Efímera, ja que al final de la festa la major part de l'exposició s'haurà evaporat).


Dissabte 16 de març a Ca la Samsona

Aquesta Festa d’Exposició Efímera tindrà lloc a Ca la Samsona, un dels punts culturals més actius de Manresa i amb els que fa poc vam compartir article sobre Picapedrers culturals del Bages.

Així que, ja ho sabeu, si voleu gaudir de l’exposició i de les activitats en un entorn immillorable, conèixer l’autor, artistes col·laboradors i participar de la festa, us esperem a Ca la Samsona el proper dissabte 16 de març a les 6 de la tarda.


Sala d'espera

Mentre esperem que arribi aquest dia, us proposo dues activitats: d'una banda, aniré publicant articles sobre els artistes implicats a la festa per què els aneu coneixent, i de l'altra, si no ho heu fet encara, us proposo llegir-vos l'Aperitiu del Perdonin que no em disculpi; un recull de mostra amb varis contes curts del llibre que vaig publicar durant el verkami.

Gràcies a tothom!

Ens veiem el 16!

16/03
dissabte

Festa d'Exposició Efímera

Presentació llibre contes curtsFesta d'exposició efímera del llibre de contes curts Perdonin que no em disculpi, de Ferran Cerdans Serra. Presentació de l'escriptora Bel Olid; música FolkGrunge amb Le Clotêt Avec Garcés i dansa improvisada amb Laura Bataller.
Dissabte 16 de marça les 5 de la tarda.

Ca la Samsona
C/ Sant Bartomeu, 32, Manresa, Barcelona

View Agenda LLIBRES ARTESANS 2013 in a larger map

relacionat
gènere literari: 
Compartir a les xarxes socials