edicions personalitzades, fins el 19 d'Abril

Encara sou a temps de demanar edicions personalitzades de qualsevol dels llibres publicats fins ara a llibres-artesans. Un exemple d'encàrrec d'aquest tipus em va arrivar de Castelltallat, i es tractava d'uns llibres amb poemes seleccionats d'en Rabindranath Tagore en anglès. Aquests poemaris els podreu trovar actualment en la tauleta de nit dels apartaments de Cal Prat Barrina junt amb altres llibres artesans. No crec que troveu cap altre lloc tant poètic per a passar uns dies doncs, i no ho dic només pels llibres de capçalera que us acompanyaran... la foto és del jardí de la casa.

Un altre exemple d'edició personalitzada serien els 5 exemplars escrits amb tinta invisible de veritat del recull "Escrits en tinta invisible", que normalment escric amb tinta xina damunt de paper sulfurat. Tres eren sota comanda de dues professores de l'Escola d'Art de Manresa, un se'l va quedar un noi l'any passat, que espero que aquest any em comenti que li va semblar, i l'altre me l'he quedat per a mi. Em va agradar aquesta personalització, malgrat que en realitat el sentit original del llibre es perdi en part: es tracta d'un llibre molt curiós que es va llegint poc a poc segons es va descobrint; els poemes apareixen al ritme que els anem escalfant. A més aquesta tinta té la particularitat que quan es refreda torna a "desparèixer", però després de llegir-los així un parell de vegades els poema acaben al descobert de manera permanent.
Si voleu demanar alguna edició personalitzada, doncs, de qualsevol títol de llibres-artesans, amb colors, papers, portades, tipus d'enquadernació especials, teniu temps fins el 19 d'aquest mes. Si les demaneu més tard no us puc garantir que estiguin a punt per sant jordi.
Doncs res més de moment, fins aviat.

Compartir a les xarxes socials