llibres artesans a la fira somiatruites de manresa

mercat somiatruitesEl proper dissabte dia 3 de Juliol, Llibres atresans participarà al mercat somiatruites de manresa, de la que formem part de l'organització.
Aquesta fira és un projecte que neix amb la voluntat de donar vida o reactivar algunes places del barri vell de Manresa en poc ús (Plaça del Carme, Valldaura, Gispert, i Europa) i que pretén convertir-se en un mercat-galeria on dissenyadors de moda, il.lustradors, artesans…

creadors en definitiva de productes amb ànima i molts d'ells artesanals, puguin donar a conèixer les seves creacions, en un ambient cultural proper i quotidià. Pretén habitar les places per potenciar la creació, l'experimentació, la peculiaritat, l'originalitat...
Pretén habitar les places per potenciar la creació, l'experimentació, la peculiaritat, l'originalitat... Un esdeveniment on a banda de les parades es podrà gaudir d'activitats i tallers, amb l'actuació en directe de Dj's per tal d'envair també l'espai de creació sonora.
A més de la parada habitual, llibres artesans participarà amb dos tallers propis gratuïts:
- Taller de llibretes reciclades i blocs de notes D.I.Y.
- Taller de cut-up, tècnica literària surrealista, els poemes resultants del qual es difondran en temps real via el twitter de llibres artesans.

Compartir a les xarxes socials