"La màquina Enigma de la mala lletra"

Entrevista a Ferran Cerdans Serra de Llibres Artesans al Festival Esmolat Rock de Matadepera, 23/05/2015 - Versió retallada, Ràdio Matadepera, 107.1 FM.

On the Road a l'Esmolat Rock 2015

"Avui recordarem com va ser l'Esmolat Rock amb el Roger Duch i el Carles Artès farem un repàs a les divertides entrevistes que va fer el Carles a la gent que tenia les paradetes muntades i recordarem com vem viure aquesta experiència ùnica!"

"On the road" és la proposta musical per acabar la setmana a Matadepera Ràdio. Centrat en el folk, el rock, la psicodèlia, el blues, el soul, el hard rock i el funk, fa un recorregut des dels seus inicis fins a l'actualitat, centrant-se especialment en els anys 60's i 70's.

Superpoders i no tant

Entrevista gamberra (retallada) que em van fer al Festival Esmolat Rock 2015, en la que parlem dels orígens del projecte literari Llibres Artesans i anem derivant cap a temes personals i divertits. Per exemple, una demostració en viu d'un superpoder que tinc des de l'Institut: llegir qualsevol tipus de lletra. La meva lletra pròpia és indesxifrable i això m'ha permès convertir-me en lector universal, de manera que podia demanar els apunts a tothom quan no havia anat a classe. A l'inrevés era impossible: ningú no entenia els meus apunts. Tot i que, com podreu escoltar, és un superpoder amb els seus límits... ;-)


Gràcies per l'entrevista Carles i tot l'equip del programa "On the road"!

L'entrevista en directe a l'instagram

relacionat
Compartir a les xarxes socials