Konvent.0 > estació d'enllaç de les Sondes de Paper

23-24-25/06
cap de setmana

Konvent.0

Konvent.0 moviment puntzeroEl konvent.0 del moviment puntzero és una exposició col·lectiva d'art multidisciplinari. Enguany podreu veure intervencions d'una cincuantena d'artistes a l'edifici. Les Sondes de Paper estaran estacionades a la 3ª plantadel dissabte 23fins dilluns 25 de juny; segurament hi assitirà bona part de la tripulació!

Konvent
Cal Rosal, Berguedà

Aquest cap de setmana, 23, 24 i 25 de Juny se celebra el Konvent.0, una exposició multidisciplinar que arreplega cada any una cinquantena d’artistes d’arreu.

La particularitat de l’espai en el que realitzen els seves intervencions - el convent abandonat de la colònia tèxtil de Cal Rosal, prop de Berga - així com la selecció de propostes garanteixen una exposició autèntica i que mai no deixa indiferent. Passejar per les cambres de l’interior del Konvent.0 i pels espais d’exterior és una experiència única en la que sentirem emocions que poden anar de la ràbia a la por passant per l’alegria i la sorpresa.

Per això és tan addictiva.

mosaic tripulants sondes de paper

Enguany hi participo amb les sondes de paper, que estacionades al 3r pis de l’edifici podreu veure, palpar i llegir! - us avanço sobre aquestes ratlles un mosaic fet amb el rastre d'imatges que va deixant la tripulació de les sondes amb les seves intervencions.

Però a més d’aquests peculiars llibres artesans, naus d’exploració artística, tota la tripulació de les sondes de paper ha estat convocada dissabte a la tarda, així que és possible que coincidiu amb als artistes que les han guiat i que hi han deixat la seva empremta.

Un cop acabi l'exposició les sondes continuaran els seus viatges i seran recollides pels artistes que faran de relleu i les tripularan fins a noves destinacions. Un cop les sondes finalitzin els seus viatges i tornin a les drassanes de paper, quedaran disponibles com a exposició itinerant per a qui les sol·liciti.

Us esperem doncs al Konvent.0!

Mostra AGENDA LLIBRES ARTESANS 2012 en un mapa més gran

relacionat
títols: 
gènere literari: 
Compartir a les xarxes socials