Publicada in extremis una sel.lecció d'aforismes a la revista de l'AJELC

Arriba una edat en la que no se sap ben bé què ets. A partir dels 30, quan encara ets jove per certes ajudes administratives i per alguna amiga amb desmesurada afició al gin-tònic, vas deixant de ser-ne progressivament fins que en complir els 35 deixes de ser jove per a ningú - incloent l'amiga, que ja s'ha reabilitat. Però a no ser que entris a una discoteca tampoc ets considerat gran, pel que et quedes sense cap ajuda i en un estadi intermig ideal per aprofundir en diversos dubtes existencials. Qui sóc? D'on vinc? Em puc jubilar ja o he de continuar treballant?

Malgrat tot, hi ha algunes organitzacions extremadament benèvoles que et permeten ser jove mentre tens els 35 i fins que no compleixes els 36. Una d'aquestes (de fet la única que conec) és l'Associació de Joves Escriptors en Llengua Catalana (AJELC). Així doncs, al límit de temps ja que vaig complir els 36 a principis de Desembre, una petita sel.lecció dels meus aforismes ha estat publicada al número d'aquest mes de la Lletraferida, la revista literària de l'associació.

En aquests moments la pàgina web de l'AJELC [www.ajelc.cat] està en plena transformació i la secció de la Lletraferida és buida, però si voleu podeu descarregar la pàgina dels aforismes en pdf. Quan el lloc web estigui al 100% us avisaré.

Moltes gràcies AJELC per considerar-me jove a la meva edat, i per la publicació dels aforismes!

notícies: 
Compartir a les xarxes socials