Llibres Artesans digitals, amb cobertes especials i dedicats.

Llibres Artesans digitals, únics i personalitzats?

SÍ. Una edició molt especial amb cobertes fotogràfiques i una dedicatòria manuscrita, en imatge, que serà única per al vostre exemplar, únic i personal. Ja els teniu a la tenda en línia: Llibres Artesans digitalitzats —en format obert EPUB i sense DRM—, amb cobertes fotogràfiques, especials per a l’ocasió. Per exemple, aquesta fotografia, interpretació d’un poema de la Mireia Calafell, amb qui vam ser còmplices al Tocats de Lletres 2016.

Foto de coberta de Ferran Cerdans Serra basada en poema de Mireia Calafell

Per oferir, però, una “experiència Llibres Artesans” —és a dir, exemplars únics i originals— al complet, podeu escollir qualsevol de les meves fotos de coberta, o bé deixar que la triï per vosaltres.

Dedicatòria manuscrita en imatge

Dins del llibre digital us hi trobareu una dedicatòria manuscrita, en imatge, que serà única per al vostre exemplar, i la portada també és personal. Serà el vostre llibre digital, però també el podeu personalitzar per a regalar.

Exemple de dedicatòria personal, en aquest cas, a la lectora ideal.

Dedicatòria a la lectora ideal en edició digital personalitzada

Portada personalitzada

La portada també va personalitzada amb el vostre nom o bé el de la persona a qui regaleu el llibre.

Portada personalitzada en llibre digital de Ferran Cerdans Serra

Els llibres digitals personalitzables

Propaganda violenta, de Ferran Cerdans Serra

Propaganda violenta

Narrativa breu

Més informació

Perdonin que no em disculpi, de Ferran Cerdans Serra

Perdonin que no em disculpi

Narrativa breu

Més informació

Malla llet en pols, de Ferran Cerdans Serra

Malla llet en pols

Micronarrativa, microcontes, aforismes...

Més informació

El preu d’aquests llibres digitals únics és el mateix per als tres títols: 5€.

Fa anys que tenia aquesta idea al calaix, que estarà disponible fins a finals d’abril. En les circumstàncies actuals, més enllà de tot el material que sempre s’ha anat publicant a la web en obert, no em puc permetre el luxe dels grans grups editorials d’oferir llibres gratis. Penseu que, ara mateix, dotzenes de petites editorials pengen d’un fil, i els projectes microscòpics com aquest intentem sobreviure ni que sigui un mes. O dos. És el moment de donar-los suport.

Les persones subscrites a la revista d’autor Un Mar Degota, a banda de les recompenses anuals i del codi de descompte, teniu un d’aquests llibres digitals de regal. El que més us agradi. Només m’heu d'escriure!

Coberta personalitzada en lector de llibres electrònics

Situació actual de les entregues

En el cas dels llibres digitals, us escriuré de seguida per demanar-vos la informació necessària per maquetar el vostre exemplar i enviar-vos-el o bé enviar-lo a la persona que el rep de regal. En el cas dels llibres en paper, esperarem fins que es puguin enviar o repartir en mà. La revista d'autor Un Mar Degota, d'altra banda, segueix el seu curs. El número 16, que es correspon a la primavera, podeu esperar-lo al maig, si tot va bé. En qualsevol cas, quan es pugui treballar en condicions de seguretat.

Us convido a visitar la secció de llibres digitals de la tenda per veure aquestes propostes de llibres electrònics únics personalitzats.

Cuideu-vos, cuidem-nos.

Ferran

Llibres digitals dedicats de Ferran Cerdans Serra

EBOOKS PERSONALITZATS A LA TENDA EN LÍNIA

notícies: 
Compartir a les xarxes socials