Llibres Artesans a la Llibreria Papasseit

Si aquesta setmana us heu acostat al barri vell de Manresa, és segur que us heu adonat que hi ha una nova llibreria a la Plaça Gispert. Doncs allí mateix és on ens han regalat un espai propi en el que podeu palpar i fullejar el recull d'aforismes Mala llet en pols, que estrena nou disseny amb les pàgines retallables. També hi trobareu el llibre de contes curts Perdonin que no em disculpi amb la coberta il·lustrada per diferents artistes: Dko Dkora [esgotat], Rafa Normal, Sandra March, Aroa Vivancos, Mercè Galí, Joan Turu i Montse Bugatell.

nou disseny llibres d'aforismes

La llibreria Papasseit, més que una llibreria de segona mà, és una fantàstica iniciativa cultural que ja està dinamitzant el barri. En les seves paraules: “Sempre hi haurà amants dels llibres, que per a nosaltres són objectes preciosos. El món editorial ja ha patit per la pujada de l'IVA i cal establir una nova relació qualitat-preu amb el llibre. Ens agradaria recuperar la tenda de proximitat, del llibreter que assessora i el tracte proper”. Per això, “s'organitzaran exposicions d'art, presentacions de llibres, recitals de poesia...”.

A més de Llibres Artesans, en la seva secció Km Zero també podeu trobar-hi dues editorials manresanes: Tigre de Paper (amb la que compartim cooperativa) i Zenobita.

Així doncs, ara mateix són dos els punts en els que podeu trobar Llibres Artesans a Manresa, ambdós al barri vell: la llibreria Papasseit i l’Armari d’Eco, de la dissenyadora de moda Eva Soto, en la que també podeu trobar el llibre de contes curts Perdonin que no em disculpi il·lustrat per ella mateixa.

Mostra Agenda LLIBRES ARTESANS 2013 en un mapa més gran

Moltíssimes gràcies per ajudar-nos a difondre els Llibres Artesans, desitjem tota la sort del món a aquesta iniciativa!

relacionat
Compartir a les xarxes socials