Sèrie Mercè Galí, exhaurida

sèrie Mercè Galí del llibre exhaurida

Dissabte, al mercat de l’Ecoxarxa, es va exhaurir la sèrie del llibre de contes curts Perdonin amb les cobertes originals de la il·lustradora Mercè Galí. Aquesta sèrie de dotze exemplars amb gravat al sucre de la Mercè ha estat una de les més celebrades. Va aconseguir fer dotze cobertes totalment diferents amb una sola planxa, jugant amb la seva interpretació del recull ("A qui posaries la xinxeta?") i la veritat, me les hauria menjat totes. La paraula que em ve al cap sempre que hi penso és: delicioses.

Ara mateix tinc una sensació agredolça. Estic content per dues raons: perquè vaig vendre l'exemplar en hores de l’Ecoxarxa, que sempre fa il·lusió, i perquè els llibres els escrivim perquè els llegeixin i ara ja formen part de la vida de dotze persones —dotze com a mínim! D’altra banda, estic una mica moix perquè la sèrie s’ha exhaurit; ja no la podré dur a la parada; no en tindrem cap per Sant Jordi, no en podré contemplar, ni admirar, ni tocar cap —ni menjar-m'en cap!

Però qui sap, potser més endavant en fem una de nova? Espero que si. Gràcies Mercè! Gràcies dotze persones que heu fet una mica més possible aquest projecte!

relacionat
notícies: 
articles: 
Compartir a les xarxes socials