Les Flors d'aigua

Flors d'aigua, Eva Elias & Ferran Cerdans

Obra conjunta amb l'aquarel·lista Eva Elias: texts propis manuscrits per l'autor, Ferran Cerdans Serra, sobre les noves Flors d'aigua de l'Eva. Tinta de dibuix Windsor & Newton, paper d'aquarel·la Canson Gvarro de 240 grams.

Bonic embolcall; Gota malaia, 2016. Flors d'aigua, aquarel·les de l'artista Eva Elias, amb texts propis manuscrits per l'autor, Ferran Cerdans Serra.

Flors, sempre en llibertat

Sorgides d'un somni entre marees de color o alçant-se des de la naturalesa per interrogar el cel. Fràgils però apassionades. El motiu amb el qual l'Eva va iniciar la travessia de l'aquarel·la 16 anys enrere i que mai ha abandonat del tot.

L'esclat de joia de les flors, o el misteri que amaguen, esdevenen ara còmplices dels aforismes i texts dels llibres poema manuscrits del Ferran. De la seva fusió neixen aquestes primeres Flors d'Aigua. En vindran moltes més. Quadres de diferents mides i formats, aquarel.les soltes, cobertes de llibres poema… que troben un espai únic en les dues edicions anuals de Santpedor Vila Florida. La cal·ligrafia endinsant-se en l'aiguada que no perfila un pètal ni un pensament sinó que els llança al vol.

Itineraris; Màximes i mínimes, 2007. Flors d'aigua, aquarel·les de l'artista Eva Elias, amb texts propis manuscrits per l'autor, Ferran Cerdans Serra.

Recordar-ho a la propera; Tres tasses, 2012. Flors d'aigua, aquarel·les de l'artista Eva Elias, amb texts propis manuscrits per l'autor, Ferran Cerdans Serra.

Profunditat; Ànimes nues, 2008. Flors d'aigua, aquarel·les de l'artista Eva Elias, amb texts propis manuscrits per l'autor, Ferran Cerdans Serra.

Paradoxa essencial; L'altra cara de la galeta, 2014. Flors d'aigua, aquarel·les de l'artista Eva Elias, amb texts propis manuscrits per l'autor, Ferran Cerdans Serra.

Flors d'aigua; cobertes art original de l'artista Eva Elias, llibres poema manuscrits per l'autor, Ferran Cerdans Serra.

relacionat
Compartir a les xarxes socials