La guerra continua? SÍ

Maqueta conceptual de la segona edició de La guerra continua, llibre denúnica de Ferran Cerdans Serra publicat a Llibres Artesans l'any 2003. Disseny de l'autor.

Maqueta conceptual La Guerra Continua

Vaig escriure aquest llibre quan em vaig adonar que des que havia nascut no hi havia hagut ni un sol dia sense una guerra activa, com a mínim, a la terra. És un llibre denúncia permanent. Ja m’agradaria que deixés de tenir sentit, però una dècada després segueix sent veritat, cada dia que ens llevem, que La guerra continua.

Impressions sobre el concepte?

El contingut d'aquest llibre és contundent, de denúncia, i amb la faixa-vena es reforça i es posa de manifest aquest tarannà. La idea és força òbvia; m’agrada perquè és senzilla i directa; potser massa? Faltaria veure com es pot ubicar aquest llibre en una parada, al costat dels altres, amb la força visual que té. El que més m’agrada és converteix el text de denúncia en un llibre-objecte de denúncia permanent pel sol fet d’existir o bé d’estar a la vista.
El disseny canviarà encara; el paper, per exemple, no serà Kraft, tot i que mantindrà el color vermell i possiblement també el negre. Però a banda del disseny, quines impressions us heu endut del concepte?

relacionat
Compartir a les xarxes socials