Proverbis de Ramon Llull a punt!

Commemoració Any Llull 2016

M'afegeixo per iniciativa pròpia a la commemoració de l’Any Llull 2016 amb una selecció del “Llibre de mil proverbis” de Ramon Llull. He estat treballant en aquest llibre des de mitjans de l’any passat i avui puc dir que la primera sèrie ja és gairebé a punt.

Selecció del Llibre de Mil Proverbis de Ramon Llull, escrit i fet a mà per Ferran Cerdans Serra

Primera sèrie de llibres manuscrits

Aquesta primera sèrie consta de 4 exemplars únics, manuscrits i enquadernats a mà a l’estil clàssic de Llibres Artesans, amb cobertes obra original feta per mi mateix. La cal·ligrafia de la coberta és inspirada en l'època medieval, el text de l'interior és pràcticament el mateix que el dels llibres de poemes, amb algunes variacions per adaptar-lo a l'època. En qualsevol cas, no pretén ser una recreació de la seva lletra o de la lletra dels primers copistes, sinó una versió pròpia en homenatge i record.

Selecció del Llibre de Mil Proverbis de Ramon Llull, escrit i fet a mà per Ferran Cerdans Serra

Commemoració i on comprar els llibres

Podeu seguir els esdeveniments i el programa de l'Any Llull 2016 a la web anyllull.cat. D'altra banda, si veniu al proper Mercat del Balç, dins de la Fira de l'Aixada de Manresa, els podreu llegir, fullejar, ensumar i tal vegada comprar. Després d'aquesta data en algun moment els inclouré a la tenda online. Seguiu atents a la secció /agenda si els voleu veure en persona! Gràcies.

Novetats Llibres Artesans Sant Jordi 2016

Aquesta és una de les novetats de Llibres Artesans per aquest Sant Jordi 2016: els punts manuscrits sobre base de l’aquarel·lista Eva Elias; la selecció de Proverbis manuscrits de Ramon Llull del Llibre de Mil proverbis, en commemoració de l’Any Llull; el nou recull de microcontes i aforismes de Ferran Cerdans Serra, Gota Malaia; el nou poemari manuscrit del mateix autor, escrit i enquadernat a mà, Gira-sol nocturn; finalment, el nou format de llibre Mastegots, que recull narrativa hiperbreu en tres sabors: vermell bitxo picant, groc llimona àcid cítric i el verd menta refrescant. Es preveu bona Diada!

relacionat
Compartir a les xarxes socials