Segon lloc al Premi Núvol de contes!

L'any de la fava, de Ferran Cerdans Serra, ha obtingut el segon lloc al Premi Núvol de contes 2013 - 15/09/2013.

L'any de la fava, 2n al Premi Núvol de contes

El passat diumenge, dins de la Setmana del Llibre en català, es va fer públic en quin ordre se situaven al podi els quatre finalistes del premi Núvol de contes 2013: el conte curt L’any de la fava va obtenir el segon lloc i completaren el podi La guspira de Ricard Biel, en 1ª posició, i Paios durs, de Jordi Benavente, en la tercera. Teniu tota la informació a l'article Premi Núvol: balanç final de Bernat Puigtobella.

L’any de la fava ha estat un dels relats per emportar amb més èxit d’enguany, i un dels contes més celebrats del recull Perdonin que no em disculpi. Recordeu que aquest llibre s’enquaderna a mà i que en podeu trobar sèries amb les cobertes il·lustrades per grans artistes -i també per l'autor dels relats! ;-)

D'aquest manera continua, doncs, l’entrada d’energia que va començar fa mesos i que permet al projecte continuar endavant amb força. Cal dir que ha estat un premi molt disputat, amb contes de molt nivell a les etapes finals, i que aquesta segona posició dóna més ganes de continuar escrivint, potser, que si hagués estat la primera.

Moltes gràcies a tothom que fa possible Llibres Artesans.

Ens llegim!

relacionat
notícies: 
articles: 
Compartir a les xarxes socials