Un Mar Degota a l'Aixeta

Un Mar Degota disponible a L'Aixeta A partir d'ara, podeu participar en el mecenatge del projecte a través de la nova plataforma de microfinançament continu.L'Aixeta de Ferran Cerdans Serra per al mecenatge de Llibres Artesans

Malgrat que la revista d’autor complirà aviat dos anys, qualsevol diria que Un Mar Degota és un títol creat expressament per a L’Aixeta! Aquesta és una nova plataforma de micromecenatge continu, similar a Patreon però amb diferències importants.

Primer de tot, L’Aixeta és una associació sense ànim de lucre; us cobraran en euros (l’aportació no variarà segons el canvi de divises); la interfície de l'Aixeta és en català (l'anglès en exclusiva de Patreon és una barrera d'entrada molt alta) i finalment, la idea de l’Aixeta és fer comunitat basada en la cultura local. Això ens agrada molt.

Nova recompensa anual: obra original de l'Eva Elias.

A partir d'ara també podeu escollir, de recompensa anual, entre un llibre (el que vulgueu) de Llibres Artesans o bé una aquarel·la original de l'Eva Elias manuscrita pel Ferran.

Gatunades manuscrites. Aquarel·la original de l'artista Eva Elias, text manuscrit de Ferran Cerdans Serra.

Nivells de subscripció

Si voleu aportar les vostres donacions mensuals al projecte Llibres Artesans, podeu optar per diferents nivells de subscripció.

3,50€/mes

Rebreu periòdicament (un número per estació), la revista d'autor UN MAR DEGOTA. Artesanal, feta a mà per l'autor, conté narrativa breu, articles, esbossos, esborranys originals, aforismes comentats, microcontes, mostres de projectes en curs, història oculta de projectes... a més d'obra visual. La tirada és limitada a les persones subscrites.

Un mar degota n. 7, revista d'autor de Ferran Cerdans Serra

5,75€/mes

A més de la revista d’autor UN MAR DEGOTA, obtindreu un llibre del catàleg de Llibres Artesans cada any. Aquesta recompensa anual es fa extensiva, a partir d’ara, a l’obra original de l’Eva Elias amb texts manuscrits. Podreu triar, entre l'obra disponible, aquella que més us agradi.

Xiuxiueigs, llibre poema de Ferran Cerdans Serra, cobertes Eva Elias

ACTUALITZACIÓ: Com aconseguir la revista d'autor

"Un mar degota" és una recompensa en agraïment a una donació anual per donar suport al projecte literari Llibres Artesans. Com a tal, l'única via per aconseguir-la és mitjançant subscripció. Amb el primer nivell, teniu dret als 4 números de la revista, que rebreu a casa o bé entregada en mà per l'autor. Amb el nivell següent, a més, podeu triar un llibre gratis anual de tot el catàleg de Llibres Artesans.

OPCIONS DE SUBSCRIPCIÓ

relacionat
notícies: 
Compartir a les xarxes socials