Novetats Sant Jordi 2012 a Llibres Artesans

novetats sant jordi 2012 llibres artesans
Aquest és l’any del 10è aniversari de Llibres Artesans i per celebrar-ho hi haurà força novetats per la diada de Sant Jordi: un nou recull d’aforismes i quatre quaderns artesans. La resta de novetats s’aniran publicant al llarg del 2012 (estigueu al cas perquè seran sorprenents!).

Llibres d’aforismes curts en català

tres tassestres tasses, llibre d'aforismes curts en català, novetat per la Diada de Sant Jordi del 2012, que completa la col·lecció de 5 llibres d'aforismes originals de ferran Cerdans Serra.
[fitxa] [llegir]
"que petita ens sembla l’oportunitat quan és al nostre abast i que gran quan ja l’hem perduda i ens la mirem de lluny"

Quaderns artesans de disseny original

quadern Terrorífiques Pàgines en BlancTerrorífiques Pàgines en Blanc
Tot és a punt, és l’ocasió perfecta per escriure; Aprofita-la! A cada paraula que escrius el monstre de la por a la pàgina en blanc es fa més petit i en algun lloc del món passa alguna cosa bona. [+info]
“Si hagués esperat la perfecció, mai no hagués escrit una sola paraula.” - Margaret Atwood

quadern Preguntes RespostesPreguntes i Respostes
Al llarg de la vida, fins i tot durant un sol dia, ens podem fer moltes preguntes. D'algunes en coneixem la resposta, de les altres no encara però algun dia la tindrem. També serveix de registre de les preguntes més freqüents que ens fem, que ens fan o bé que ens faran ;-)
[+info]

quadern Mesura les Paraules
Mesura les Paraules
Els límits ens obliguen a emprar la imaginació; si ajustem les nostres idees als caràcters d'un twit, un missatge sms, etc. centrem l'atenció en allò essencial i potenciem la creativitat. A les verticals poden aparèixer paraules ocultes.
[+info]


Llibres digitals gratuïts

llibres digitals gratis
No hi ha novetats però us recordo que a la secció /descarregar podeu baixar-vos les versions electròniques de varis llibres d’aforismes, poemes i contes curts originals en català de Llibres Artesans en llicència copyleft.
Allí us esperen!

Ubicació parada

Fira Arts Libris
Una altra novetat d’enguany és que la paradeta canvia d’ubicació per primera vegada en 10 anys i serà a la Fira Arts Libris a Barcelona (Taula Compartida). De totes maneres, les lectores manresanes habituals podreu trobar el Tres Tasses i algun llibre més a la Plaça Sant Domènec de Manresa (informarem aviat).

Moltes gràcies!

Ferran Cerdans Serra

Espero que ens veiguem!

En qualsevol cas, moltes gràcies a tothom per fer possible aquest projecte amb els vostres ànims i suport.


notícies: 
Compartir a les xarxes socials