I si l'escriptor també vol il·lustrar?

Continuo presentant novetats de Llibres Artesans per Sant Jordi, però en aquest cas no es tracta d’un nou títol sinó d’una sèrie diferent de cobertes il·lustrades d'un llibre que ja existeix.

Tal com vaig avançar relatant les recents experiències lisèrgiques (i un cop recuperat de les mateixes), ja tenim disponible una nova sèrie del llibre de contes curts Perdonin que no em disculpi. El concepte LP + singles és que els relats individuals -que fa anys que existeixen a Llibres Artesans com a relats per emportar- vindrien a ser els singles, i el recull complert de 33 contes seria el Long Play.

Poques vegades estic tan content com quan contemplo la riuada d’exemplars diferents que hem aconseguit del llibre, gràcies a les col·laboracions d’il·lustradores com Montse Bugatell, Mercè Galí, Sandra March, Eva Soto... i altres artistes. Però com a escriptor que l’ha escrit i com a artesà que l’enquaderna, també m’agrada unir-me a la festa (tenint en compte les meves possiblitats) i oferir una nova versió de l'autor. Així doncs, aquí la teniu:

LP + SINGLES consisteix en un exemplar del perdonin amb la coberta il·lustrada -obra única original-, per l'autor dels relats, més uns quants relats single de regal.

Espero que us agradi la idea, l'execució i el més important: el contingut. Moltes gràcies pel suport!

notícies: 
títols: