Perdonin l'Aroa Vivancos!

Pantalla serigrafia pel llibre de contes

L'Aroa Vivancos és una artista hiperactiva amb un gran talent i que sap com aprofitar-lo; hem coincidit de tant en tant per la comarca i estic la mar de content de tenir una sèrie del llibre de contes curts Perdonin que no em disculpi amb les cobertes il·lustrades a llapis per ella.

Il·lustració Aroa Vivancos llibre de contes

L'obra de l'Aroa es caracteritza pel seu estil molt definit, que ha anat treballant amb els anys, i per la seva acurada tècnica que li permet aplicar al mateix temps el gust pel detall i els acabats perfectes. Podeu seguir la seva obra a la web www.aroavivancos.com i també a la seva pàgina al facebook.

Il·lustració de l'Aroa Vivancos

Només us diré que, a les fires, després de la història de Llibres Artesans, el que més explico és que els seus dibuixos són obra original, fets a la coberta un a un. El resultat és tot de rostres estupefactes i al·lucinats a l'altra banda de la parada.

Il·lustració Aroa Vivancos llibre de contes

Si voleu comprar un dels exemplars de la seva sèrie teniu vàries opcions: la botiga online, la botiga Armari Eco i la Llibreria Papasseit de Manresa o bé em veniu a veure a una fira :) -us recordo que els llibres els enquaderno a mà jo mateix i que a la contracoberta hi escric a mà el fragment d'un dels 35 contes curts.

Moltes gràcies Aroa per aquesta sèrie excepcional i gràcies a vosaltres per fer possible aquest projecte!

relacionat
gènere literari: 
Compartir a les xarxes socials