Perdonin la Montse Bugatell!

Després d'estudiar Disseny Gràfic a l’escola ESDI i de treballar nou anys en diferents estudis de disseny, la Montse Bugatell, guiada per la necessitat d’expressar-se de forma més íntima i personal, decideix cercar noves formes d’expressió plàstica. Es retroba amb el paper, els llapis de colors i les aquarel·les i descobreix que, amb la il·lustració, pot deixar volar la imaginació més lliurement.

Mural il·lustradora Montse Bugatell

Amb molta il·lusió i dedicació es va endinsant en aquest món i de mica en mica es va donant a conèixer, a mesura que crea treballs cada cop més fascinants. Des del seu poble natal, Sant Vicenç de Castellet, ha anat creant tot un món propi amb il·lustracions realment màgiques, de gran qualitat, que transmeten un saber fer i una dedicació fora de sèrie. Si voleu aprofundir en el seu treball podeu visitar el bloc Inventari Gràfic.

Montse Bugatell il·lustrant portades

La Montse sempre s’ha sentit atreta, doncs, pel món de la màgia i la fantasia. De fet està fent un treball final del mòdul de Grau Superior d'Il·lustració molt màgic i que tinc moltes ganes de veure acabat. Mentrestant, però, podreu gaudir de la seva obra en la segona exposició d'exemplars del llibre de contes curts Perdonin que no em disculpi que inaugurem dissabte vinent a la Llibreria Papasseit.

Sèrie Montse Bugatell del llibre de contes curts

Gràcies Montse per participar en aquest projecte, per la teva passió i dedicació i per aquesta sèrie impressionant de cobertes que has fet del llibre. Ens veiem el 18 inaugurant l'exposició OníricsIrÒnics!

relacionat
gènere literari: 
articles: 
Compartir a les xarxes socials