La Bel Olid llegeix un relat i recomana el Perdonin que no em disculpi

L’escriptora Bel Olid presenta el llibre de contes curts Perdonin que no em disculpi, de Ferran Cerdans Serra, la principal novetat de Llibres Artesans per aquest Sant Jordi.

Per la presentació del llibre tenia dues coses molt clares: una, que no seria la típica presentació previsible i monòtona; dues, que si algú havia de parlar sobre el llibre, només podia ser la Bel Olid. Així que aprofitant que ens havíem conegut en una presentació del seu llibre de relats “La mala reputació”, vaig demanar-li si li agradaria venir. Em va respondre de seguida amb un SI que em va estarrufar.

Així doncs, la Festa d’Exposició Efímera va començar amb la presentació de la Bel, de la que el vídeo en mostra una part. Va continuar amb dansa de la Laura Bataller amb música de l’Albert Palomar, i va concloure amb l’actuació de Le Clotêt Avec Garcés. A tots els he d’agraïr la seva entrega i passió per allò que fan.

En el vídeo, doncs, la Bel llegeix el relat que obre el recull i recomana la lectura del llibre. Al meu torn us recomano que llegiu el seu, i també que col·laborar amb el projecte musical de l’Albert Palomar, que està reunint diners pel seu segon disc: Cor de Bou.

llibres de la presentació efímera

La presentació va formar part de la Festa d’Exposició Efímera, en la que es van exposar tots els exemplars únics del llibre en les múltiples variants dels diferents artistes que hi han col·laborat -la particularitat d'aquest llibre és que totes les cobertes són diferents, il·lustrades per varis artistes o bé per mi mateix, que he enquadernat a mà la major part dels exemplars.

Les diferents versions úniques del llibre a la venda són a la botiga online: http://tenda.llibres-artesans.com. Les trobareu també a la Fira Arts Libris, del 20 al 23 d'abril Llibres Artesans a l'Arts Libris 2013.

Moltes gràcies Bel per venir a presentar el llibre a Manresa un dia que tenies ben atapeït, i per fer-ho de manera tan entusiasta; i gràcies als artistes que van col·laborar amb la Festa, espero que us vagi tant bé com em vau fer anar a mi la presentació del llibre.
Fins aviat!

relacionat
títols: 
gènere literari: 
articles: 
Compartir a les xarxes socials