Perdonin la Jenifer Ambròs

La Jenifer Ambròs és una altra de les artistes que han col·laborat, amb el seu disseny propi de la coberta, a fer possible el mecenatge llibre de contes curts Perdonin Que No Em Disculpi.

Amb la Jenifer ens vam conèixer al CFGM d’Art Final en Disseny Gràfic a l’Escola d’Art de Manresa, i de les companyes de classe era la que més m’agradava com dibuixava. A més d’una gran amiga i persona, és també una molt bona dibuixant -i tota una campiona entregant treballs! Gaudeix d’una gran capacitat de feina i porta anys treballant i estudiant alhora. Ara és a l’escola Joso, després d’haver fet el CFGS d’Il·lustració, compaginant els estudis amb la feina i els viatges d’anada i tornada a Barcelona. I malgrat tot, encara ha trobat temps per col·laborar amb el projecte del llibre Perdonin Que No Em Disculpi!

Il·lustració de Jenifer Ambròs pel llibre

En el seu cas ha dissenyat unes cobertes dobles, que formen una il·lustració en unir els dos llibres però de manera que els exemplars mantenen el sentit per separat -un format que hem anomenat DUET. El seu treball és a llapis i anilines.

Perdonin a la Jenifer Ambròs!
Jenifer Ambròs, llapis i anilines pel llibre

Podeu veure més dibuixos de la Jenifer al bloc: http://jeniferambros.blogspot.com.es/

relacionat
gènere literari: 
Compartir a les xarxes socials