Perdonin el Pep Pérez!

Quan vaig començar el projecte per publicar el llibre de contes curts Perdonin Que No Em Disculpi de seguida em van venir al cap varis artistes de Manresa. Artistes que sempre m’han atret i dels que m’agradaria tenir una o vàries cobertes pel meu recull de relats. Si tenen alguna cosa en comú, a banda de ser molt bons en els seus respectius camps, és un estil clar i força directe, una característica que em sembla ideal pel Perdonin. L'obra d'en Pep sempre m’ha agradat, precisament, per la facilitat que té per dibuixar i per descriure un personatge o una escena amb quatre traçades. Aquest és, doncs, el fruït de la seva col·laboració amb el projecte: una coberta pel Perdonin al seu estil de còmic, que està agradant per igual als fans de sempre -de l'època de Raúl el Rude- i a qui l’ha descobert ara. Aquí teniu la seva proposta:

Perdonin al Pep Pérez!
Pep Pérez llibre de contes curts

En pep Pérez actualment està més centrat en la pintura; si voleu conèixer millor la seva obra us recomano consultar els àlbums de fotos PEP PINTOR POP al Myspace. Moltes gràcies Pep!

relacionat
gènere literari: 

Comentaris

Em declaro fan absoluta d'aquest artista. Serà per la meva incondicionalitat al món del grafit o a la contundència i, sobretot, al sentit de l'humor. Per això, sense desmerèixer a ningú, quan vaig veure aquesta portada vaig saber que em calia tenir-la. Felicitats!

Compartir a les xarxes socials