Perdonin Que No Em Disculpi per l'entrevista a la ràdio!

entrevista Ferran CerdansDe Moment Parlem-ne, i després ja veure'm. Això devien pensar Isabel Palà i Sebas Ayala, creadors del programa de ràdio amb aquest nom en el que em van entrevistar el passat divendres. I dit i fet, han anat encadenant programes en els que parlen dels temes més variats. En aquesta ocasió em van convidar a parlar del llibre de contes curts Perdonin Que No Em Disculpi.


Vem parlar doncs del verkami amb el que estic recollint aportacions per la publicació del llibre, dels artistes que han col·laborat amb el projecte, de l'origen de Llibres Artesans, de la piscina com a font originària de les idees creatives, dels llapis amb aforisme Consell de Cent (aviat estrenarem secció a la web, la veritat és que no sé on posar-los!), i finalment vaig narrar (si en el meu cas es pot fer servir aquest verb, en principi destinat a professionals) un microconte que formarà part del recull i que havia escrit aquí en directe l'any passat: Declaració de l'Escombriaire.

Bé, millor que us deixi amb el programa i l'escolteu de primera mà ;-)

He de dir que malgrat ser la meva entrevista a la ràdio i estar força nerviós, en tot moment em vaig sentir com a casa i sobretot molt mimat i recolzat per la Isabel Palà, que molt atenta m'ajudava a sortir de les arenes movedisses en les que em fico jo solet a vegades.

Gràcies Isabel i gràcies De Moment Parlem-ne!
Fins aviat, va estar tot un plaer!

relacionat
notícies: 
gènere literari: 
Compartir a les xarxes socials