Perdonin l’Eva Soto

Si hi ha un element que uneix a força artistes del llibre de contes curts Perdonin que no em disculpi, aquest és l’Escola d’Art de Manresa. En el cas de l’Eva Soto, la vaig conèixer com a professora d’Història de l’Art mentre estudiava Art Final en Disseny Gràfic. L’Eva em va atrapar de seguida com a professora pels seus amplis coneixements i per la seva passió transmetent-los.

Eva Soto cosint la seva sèrie de cobertes

Posteriorment m’ha recolzat i ha confiat en mi en varis projectes personals, com per exemple la primera exposició fotogràfica, resultat d’un postgrau de fotoperiodisme a Bòsnia i Herzegovina. D’aquest reportatge també va sorgir una entrevista i la meva primera i única portada fins avui, a la revista d’art i cultura Q. També ha participat en la Sonda de Paper Pionera en una de les intervencions més celebrades.

Eva Soto cosint les cobertes del llibre

Fa uns anys l’Eva va decidir deixar l’escola -que no la docència ja que continua fent tallers de pintura- i dedicar-se més plenament a la seva passió principal: el disseny de moda. La seva botiga al centre de Manresa és una illa de creativitat en la que podeu trobar disseny de moda amb el seu inconfusible segell. Peces úniques fetes a mà que serien l’equivalent a la moda al que representa Llibres Artesans respecte la indústria del llibre.

sèrie de cobertes Eva Soto

Quan va acceptar la proposta de fer una sèrie pel llibre de contes curts ja m’esperava quelcom original i diferent, però tot i així em va sorprendre. És una sèrie de molt èxit per la seva originalitat i atractiu visual. Dóna una visió de la part més crítica del llibre: el rerefons de les convencions socials i com ens afecten negativament en la vida.

cobertes Eva Soto manuscrites

Si voleu aconseguir un dels seus exemplars únics, podeu dirigir-vos a la botiga Armari d’Eco, comprar-los online o bé venir-me a veure en alguna de les activitats de Llibres Artesans que trobareu a l’agenda.

Moltes gràcies Eva per la teva col·laboració, felicitats a tothom que té un dels seus exemplars; espero que seguim col·laborant i teixint projectes artístics durant molts anys!

relacionat
gènere literari: 
articles: 
Compartir a les xarxes socials