Perdonin el Marc Dko

El Marc és per mi un dels millors grafiters de Manresa i de seguida vaig pensar en la seva col·laboració. Ens vam conèixer en acció: ell pintava un mural d’encàrrec contra la violència de gènere molt a prop del meu carrer; a mi em va semblar que era un tema perfecte per un reportatge fotogràfic.

NI MUTS NI CECS NI SORDS - grafit d'en DKO contra la violència de gènere

Més endavant ens hem anat trobant en algun projecte ocasional; bé, jo i les persones que ens passem el dia voltant per la ciutat ens trobem al Marc força sovint, el seu estil propi es pot admirar en vàries parets de la ciutat i dels afores.

NI MUTS NI CECS NI SORDS - grafit d'en DKO contra la violència de gènere

Quan vaig comentar-li el projecte per a il·lustrar el llibre Perdonin Que No Em Disculpi amb un grafit, la idea va agradar-li i al cap d’un temps ja tenia la seva proposta, que al meu torn em va encantar. Així doncs, ens vam posar en acció i una infernal tarda d’estiu manresà vam pintar la seva coberta en una paret.

Marc Dko, grafit del Perdonin

Aquest és el resultat de la seva proposta aplicat a la coberta d'un exemplar del llibre. Perdonin al Marc Dko!
Marc Dko, coberta en grafit pel Perdonin

Així doncs, gràcies a aquest projecte, tenim una obra més a la ciutat del que per mi és el millor grafiter del que es pot gaudir per aquí. Podeu veure imatges dels seus grafits al seu compte flickr: flickr.com/photos/dkodkora

Moltes Gràcies Dko per participar en el projecte i per les teves obres disperses arreu de la ciutat!

relacionat
gènere literari: 
Compartir a les xarxes socials