Perdonin la Laura Bataller

La ballarina Laura Bataller ballarà un "relat en dansa" a la Festa d’Exposició Efímera de presentació del llibre de contes curts Perdonin que no em disculpi d'aquest dissabte a Manresa.

El primer cop que vaig veure la Laura va ser en un ball improvisat al carrer; fins llavors la dansa no m’havia cridat mai l’atenció (més aviat em semblava un avorriment) però aquell dia hi vaig veure la màgia de la improvisació. Em sembla que no vaig entendre res però l’aspecte visual, el moviment, la música, el ritme... tot era d’una bellesa que t’atrapava. Em va impactar també la manera d’afrontar una sessió amb públic, en directe, amb confiança.

Més endavant ens vam conèixer en persona, sempre predisposada a escoltar les meves ocurrències inversemblants com si fossin quelcom normal. L’he vist ballar moltes vegades, l’última a la inauguració de l’exposició de la Roser Oduber al Casino de Manresa, i finalment podrem gaudir de la seva dansa en un acte de Llibres Artesans. La seva presència és garantia de qualitat i d’entrega, i per això estic feliç que hagi acceptat a la primera participar en la presentació del llibre.

D_MENTS + D_LIRIS Inauguració amb Primo Gabbiano, Laura Bataller i VJ PAL.

Citant a Toshiro Kanamori, tal com fa la Laura sovint amb el que és un dels seus lemes: Deixa que la gent visqui al teu cor.

Ens veiem el 16; fins llavors!

--------------------------------
Laura Bataller és ballarina, coordinadora a BALLA'M CI, la companyia jove de la Catalunya interior.
---------------------------------
gènere literari: