Perdonin Le Clotêt Avec Garcés

Le Clotêt avec Garcés serà el músic de la Festa d’Exposició Efímera de presentació del llibre de contes curts Perdonin que no em disculpi.
Des d’un principi vaig pensar en ell, per què vivim l’art de manera similar. És una persona que fa el que sent, que no es deixa influenciar per les modes ni pel què diran, que es limita a transmetre directament els sentiments... i tot això amb el compromís d'aconseguir l'obra de la màxima qualitat possible que pot sorgir d’un mateix. Un artista persona, en definitiva; i amb això ja estaria tot dit. Però continuaré.

Perdonin a Le Clotêt Avec Garcés

És un company amb el que hem compartit nits manresanes a la nostra manera, des de l’altra banda de la tanca, sempre amb esperit crític, quan no destructor de costums establerts. Els dos vivim a Manrússia Capital com a càstig per alguna cosa que hem fet -ves a saber què- en altres vides. Ara ens toca aguantar i esperar que millori el temps; però ens ho prenem amb humor. Àcid i càustic, però humor.

Un dels projectes que m’agraden més d’ell és la gira que està fent per programes de ràdio d’arreu, als que acudeix sempre en bicicleta. La bicicleta es la seva segona gran passió, entre la guitarra, que és la primera, i l’Albert Palomar, que és la tercera.

Le Clotêt Avec Garcés a la ràdio

Actualment està de gravacions del seu primer disc, que reflectirà el seu gènere: el FolkGrunge, que segons la seva pròpia definició seria: deixar estar mentires repetides 100 vegades i acabar sent una realitat aclaparadora. Per a mi la seva música és experimentació intimista, i d’aquí el triple repte que em suposa tornar a tocar: posar-me a to de nou, crear tres línies de baix i tocar amb ell a una al concert. Un repte important, però limitar-se a presentar el llibre era massa fàcil; algú ha de córrer riscos, oi?

La música del Huss (així li diem els amics) sorgeix de les emocions més obscures i inconfessables, que aflora en forma de cançons profundes, punyents i dolces alhora. Accepta els sentiments foscos com a part d’un tot positiu/negatiu, i transmet amb les lletres el resultat de les seves experiències com a supervivent i bala perduda, una faceta en la que també ens assemblem. La música és una teràpia i una forma d’expressar-se, de lliurar-se de les pors, de transmetre la força de la vida. En els concerts, que ell veu com un intercanvi d’energia vital, cerca la comunió amb el públic. Però aquesta ja és la part que us toca a vosaltres, si tot va bé. ;-)

Fins dissabte 16!

Fitxa tècnica de l’individu
--------------------------------
Nom artístic: Le Clotêt Avec Garcés
Li agraden: Neil Young, Kurt Cobain, Alice in Chains, The Melvins, Mark Lanegan, The national, Patty Smith, Benjamy Byolay...
Pàgina al facebook: Le Clotêt Avec Garcés
twitter: @folkgrunge
soundcloud: https://soundcloud.com/niessuhcesgar
bandcamp: http://leclotetavecgarces.bandcamp.com/
youtube: Folk Grunge
---------------------------------


relacionat
gènere literari: 
Compartir a les xarxes socials