Perdonin el Rafa Normal

Rafa Normal, dissenyador de samarretes amb el seu propi estudi de serigrafia, ha il·lustrat una sèrie de 15 cobertes pel llibre de contes curts Perdonin que no em disculpi, disponible per Sant Jordi a l'Arts Libris!

Pantalla serigrafia pel llibre de contes

El Rafa és un habitual de l’escena Manresana, ja sigui en cos i ànima (punxant en sessions musicals) ja sigui en forma de samarreta: té la seva pròpia marca i disseny, YESWE T-SHIRTS, que podreu veure de manera habitual penjant d’elements nocturns mòvils Manrussians de tota mena, nois i noies, joves i no tant, de ballaruca o de barra...

Serigrafia Rafa Normal pel llibre

Aquesta ha estat la seva primera col·laboració amb un projecte editorial i, un cop amb el llibre a les mans, estic molt content amb el resultat. Seguint la seva línia de collages fantàstics, irreverents i mantenint la seva estètica inconfusible, ha dissenyat una portada que s’amotlla a la perfecció als contes curts i a l’aroma literari del Perdonin que no em disculpi.

Sèrie en serigrafia del llibre de relats

És Normal que el perdoneu, doncs.

Podreu veure i fullejar aquest recull de relats amb les cobertes serigrafiades pel Rafa a l’Arts Libris, del 20 al 23 d’abril a l’Arts Santa Mònica. Recordeu que de regal, en totes les comandes de llibres, rebreu una còpia de l'Enfilall anecdòtic per penjar a la rosa!

També el teniu disponible a la botiga online. Tingueu en compte, però, que si voleu el llibre per Sant Jordi l’haurieu de demanar dimecres com a molt tard; a partir de dijous l'única opció per tenir-lo a temps pel 23 serà la recollida en mà a l’stand de Llibres Artesans a l’Arts Libris.

relacionat
Compartir a les xarxes socials