Perdonin la Sandra March!

L’artista resident a Barcelona Sandra March ha il·lustrat tres sèries de cobertes pel recull de contes curts Perdonin que no em disculpi.

Vaig conèixer la Sandra a l’Arts Libris de l’any passat, en el que vam coincidir a la taula compartida. Fou una bonica coincidència ja que tenim moltes coses en comú, i el més lògic era que féssim alguna cosa junts. Doncs bé, el dia ha arribat i avui us puc presentar aquestes tres sèries que ha il·lustrat pel meu últim llibre de contes curts. Cada sèrie consta de cinc exemplars i estan dibuixades a mà, una a una.

Les tres sèries de la Sandra March
Sandra March il·lustra llibre de contes curts

La Sandra és una artista amb una trajectòria imparable i últimament està rebent tota classe de premis per la seva feina. Esperem que els seus èxits s’allarguin molts anys més i que podem participar en més projectes comuns. De moment podeu gaudir d’aquests exemplars del llibre que podeu comprar a partir d’ara mateix. El llapis de la il·lustració, així com tota la coberta, està protegit amb una fina capa de vernís transparent de tacte molt agradable -el mateix que en les altres sèries del llibre.

Sèrie 1 de Sandra March

Sèrie 2 de Sandra March

Sèrie 3 de Sandra March

Podeu saber més d'aquesta autora a la web www.sandramarch.com i a la pàgina facebook.com/SandraMarchAyma

Moltes gràcies Sandra per participar en aquest projecte d’edició oberta! I per les persones interessades, dir-vos que aquestes sèries són molt curtes, i si bé la idea és que n'hi hagi a l'Arts Libris res no ens garantitza que en quedi algun de disponible. Jo no m'arriscaria a quedar-me sense! ;-)

relacionat
gènere literari: 
Compartir a les xarxes socials