Sèrie Joan Turu exhaurida!

Just abans d'acabar aquest 2014 s'han exhaurit tots els exemplars de la sèrie Joan Turu del llibre de contes curts Perdonin que no em disculpi. Onze cobertes originals que ja són en mans d’algú que a més de llegir el llibre tindrà una obra d’art única i irrepetible.

Cobertes originals de Joan Turu

Una sèrie de cobertes diferent

La sèrie amb el Joan Turu no ha estat il·lustrada sinó a base de collage: retallant i enganxant va crear cada coberta amb personatges diferents, en el seu estil habitual i inconfusible, i sempre amb l’ocellet marca de la casa. Vaig tenir el plaer de col·laborar en l’elaboració dels exemplars visitant-lo a casa seva i segurament per això encara m’estimo més el resultat.

Sèrie Perdonin Joan Turu 1-6

Sèrie Perdonin Joan Turu 7-11

Si voleu comprar un exemplar del llibre de contes curts amb la coberta il·lustrada per altres artistes podeu visitar la secció de la tenda online coberta il·lustrada.

Moltes gràcies, artista!

No em cansaré de repetir-ho: com a escriptor és un immens plaer comptar amb sèries tan impressionants del meu propi llibre de relats gràcies a la col·laboració d’artistes tan genials, i només em resta una vegada més agrair-vos la participació en aquest projecte. Moltes gràcies Joan i fins la propera!

relacionat
títols: 
notícies: 
gènere literari: 
articles: 
Compartir a les xarxes socials