Un any de Contes, el llibre que va ser bloc

Després de molta dedicació, Mònica Roig ha publicat el recull de contes curts "Un Any de Contes" partint de la seva exitosa iniciativa blocaire 365 contes. Tot al llarg del 2009 la seva proposta va ser molt ben rebuda i la Mònica va aconseguir reunir un relat al dia de diverses procedències de tot el món. Aquí teniu el vídeo de promoció d'aquest flamant llibre:

L'únic requisit per a presentar-se era que el conte no podia passar de les 365 paraules. Com ja sabeu m'apassiona escriure relats breus, quan més breus millor, així que hi vaig participar aportant dos contes - el 271 i el 291 seguint l'ordre del bloc.

Aquest llibre ja és doncs a la venda, 365 contes en un sol volum de 650 pàgines! Una altra particularitat del recull, a més de provenir d'una proposta original, és que tots els beneficis es donaran a una causa benèfica encara per determinar. Les persones que hi hem participat ens endurem, això si, la satisfacció d'haver col·laborat en aquesta iniciativa, que no és poca!

Una vegada més, queda demostrat que si ens hi posem de valent els bons projectes i les bones idees sempre acaben fent-se realitat.

Felicitats doncs a la Mònica per haver-ho aconseguit i a totes les altres persones que han participat en el recull. Ens llegim!

notícies: 
articles: 
Compartir a les xarxes socials