A Man in the Moon; entrevista amb Alfons Navarret

El poeta Alfons Navarret va contactar amb mi per parlar sobre Llibres Artesans a la secció A Man in the Moon del programa Mar de Muses. L’entrevista va ser per telèfon el 19/05/2014 i s'ha emès a Burjassot ràdio i altres emissores locals de València.

Secció entrevistes a la ràdio

Aprofitant l'avinentesa he creat un set en el que aniré penjant les entrevistes. De moment n'hi ha dues, i una més pendent de rebre l'arxiu digital. Podeu seguir aquest canal al soundcloud: Entrevistes a la ràdio.

Alfons Navarret, poeta valencià

Alfons Navarret i Xapa és un poeta valencià que va néixer a Alfara de l'Horta el 1974. Llicenciat en Dret i en Filologia Catalana, dirigeix el programa radiofònic Mar de Muses, des de Burjassot Ràdio, espai dedicat a la literatura. Ha publicat nou llibres de poemes entre el 2000 i el 2013, un de narrativa el 2003 i ha obtingut sis premis literaris fins ara.
Del poemari Aparador d'ombres amb corc, al número 47 de la revista interactiva Barcelonareview, se'ns diu: "Cinquè lliurament d'un dels joves poetes catalans amb més projecció de futur. Navarret escriu una poesia desolada, aspra, tacada de dolor, amb un idioma magnífic. Inventaria instants, fotogrames de llums evanescents que transiten per la pupil·la del lector amb un efecte devastador".
Podeu trobar-lo a la web oficial Alfons Navarret Escriptor.

Moltes gràcies Alfons per interessar-te per aquest projecte, fins la propera!

relacionat
Compartir a les xarxes socials