Quaderns de disseny artesans

50 Terrorífiques Pàgines en Blanc

quadern Terrorífiques Pàgines en Blanc
Terrorífiques Pàgines en Blanc
Tot és a punt, és l’ocasió perfecta per escriure; Aprofita-la! A cada paraula que escrius el monstre de la por a la pàgina en blanc es fa més petit i en algun lloc del món passa alguna cosa bona. Enquadernat a mà, amb una pàgina de cites motivadores.

Preguntes i Respostes (PMF)

quadern Preguntes RespostesPreguntes i Respostes
Al llarg de la vida, fins i tot durant un sol dia, ens podem fer moltes preguntes. D'algunes en coneixem la resposta, de les altres no encara però algun dia la tindrem. També serveix de registre de les preguntes més freqüents que ens fem, que ens fan o bé que ens faran ;-)

Mesura les Paraules

quadern Mesura les Paraules
Mesura les Paraules
Els límits ens obliguen a emprar la imaginació; si ajustem les nostres idees als caràcters d'un twit, un missatge sms, etc. centrem l'atenció en allò essencial i potenciem la creativitat. A les verticals poden aparèixer paraules ocultes.

llibretes Atlas

llibretes atlas de butxacallibretes Atlas
Llibretes de notes de butxaca fetes a mà; exterior d'impresos reciclats amb referències cartogràfiques i de viatges pel món, interior amb papers d'oficina reciclats. Mida petita, enquadernades sense coles, s'obren completament sobre la taula. Disseny de Ferran Cerdans Serra.
[fitxa] [+info]

Simplifica ZEN

quadern simplifica zenSimplifica ZEN
Mantenint la simplicitat en ment contrarestem la tendència a la complexitat que ens envolta. Centrem-nos en l'essència i estimulem la creativitat expressant les nostres idees en només quatre ratlles. Els espais entre els punts són perquè hi caiguin les paraules sobreres.

llibretes reciclades

llibretes recicladesllibretes reciclades
El reciclatge comença per no generar residus, és a dir, no som més ecològics quan més paper duem al contenidor, sinó quan més aprofitem el mateix. Les llibretes reciclades es fan amb els retalls de paper i cartró que resten després de crear els llibres artesans, de manera que el malbaratament de material tendeix a zero. [+info]