Novetats del quinze per Sant Jordi!

Enguany hem creat vàries novetats del quinze i encara que en vindran moltes més, comencem les presentacions de cara a la propera Diada de Sant Jordi. Ens saltem el vermut i l'aperitiu (això s'ha de fer al bar!) i anem directe al que per a mi és el plat fort: Escrits en tinta invisible. Una nova sèrie de només 5 exemplars en paper semitransparent del llibre que m’agrada més escriure.

Escrits en tinta invisible; Ferran Cerdans Serra - LLibres Artesans; 2015

Entre les noves sèries de llibres de poemes manuscrits, molt diferents a les anteriors, hi trobareu exemplars amb cobertes amb motius florals o bé subtils cal·ligrafiats, com aquestes del Flascó d’essències curatives.

Dos exemplars del Flascó d'essències curatives

Una novetat no en el contingut però si en el format són els nous llibres d’aforismes manuscrits a doble pàgina i enquadernats en acordió. Les cobertes són pintades amb motius cal·ligràfics, amb forts contrastos de colors.

Sèries d'aforismes manuscrits; Ferran Cerdans Serra

I una altra novetat en els aforismes és la Selecció del quinze, un recull de 60 aforismes i microcontes entre tots els publicats fins ara per Ferran Cerdans Serra a Llibres Artesans. Com sempre, en disseny propi i fets a mà per l’autor.

Selecció del quinze; Ferran Cerdans Serra, 2015

Tot això, acompanyat d'altres Llibres Artesans que ja no són novetat, per exemple els tres llibres de microcontes i aforismes de la Bel Olid i la Sarah Dahan, ho trobareu a la tenda online i, del 23 al 25 d’abril, a la Fira del Llibre d’Artista i la petita edició de Barcelona. Us hi esperem de nou!

relacionat
notícies: 
Compartir a les xarxes socials