Novetats del quinze per Sant Jordi!

Enviat per ferran el dg., 19/04/2015 - 15:17

Enguany hem creat vàries novetats del quinze i encara que en vindran moltes més, comencem les presentacions de cara a la propera Diada de Sant Jordi. Ens saltem el vermut i l'aperitiu (això s'ha de fer al bar!) i anem directe al que per a mi és el plat fort: Escrits en tinta invisible. Una nova sèrie de només 5 exemplars en paper semitransparent del llibre que m’agrada més escriure.

Entre les noves sèries de llibres de poemes manuscrits, molt diferents a les anteriors, hi trobareu exemplars amb cobertes amb motius florals o bé subtils cal·ligrafiats, com aquestes del Flascó d’essències curatives.

Una novetat no en el contingut però si en el format són els nous llibres d’aforismes manuscrits a doble pàgina i enquadernats en acordió. Les cobertes són pintades amb motius cal·ligràfics, amb forts contrastos de colors.

I una altra novetat en els aforismes és la Selecció del quinze, un recull de 60 aforismes i microcontes entre tots els publicats fins ara per Ferran Cerdans Serra a Llibres Artesans. Com sempre, en disseny propi i fets a mà per l’autor.

Tot això, acompanyat d'altres Llibres Artesans que ja no són novetat, per exemple els tres llibres de microcontes i aforismes de la Bel Olid i la Sarah Dahan, ho trobareu a la tenda online i, del 23 al 25 d’abril, a la Fira del Llibre d’Artista i la petita edició de Barcelona. Us hi esperem de nou!

notícies: