Sol·licita una exposició de Sondes de paper

Exposició itinerant

Exposicions itinerants Sondes de Paper

Exposició de Sondes

Les exposicions de les Sondes de Paper permeten mostrar aquests llibres d’artista itinerants juntament amb mapes dels itineraris respectius que han seguit, per a la seva consulta. Aquest servei és gratuït i obert a biblioteques, escoles d’art, sales d’art, llibreries… tan sols heu de contactar amb Llibres Artesans i en parlem.

Què són les Sondes de Paper?

Les Sondes de Paper són llibres d’artista col·lectius que es creen amb les pàgines en blanc, amb espais determinats per a cada intervenció, i que es van passant de mà en mà de manera aleatòria.


Sonda de Paper System Error

Podem comparar les Sondes de Paper a un vaixell de pesca amb una xarxa que recull mostres artístiques arreu per on passa. Una sonda galàctica que navega per l’espai urbà i rural; el diari de bord de la qual és el mateix llibre que es va transformant fins a arribar a la seva destinació carregat d’art espontani, inèdit i original.


mosaic tripulants sondes de paperExemple de mapa de seguiment

L'itinerari i les obres que van recollint les Sondes de Paper es poden seguir en mapes com aquest de les "Sondes Locals".Sondes en camí

Les úniques Sondes de paper que no es poden exposar són les que estan navegant i recollint mostres, a no ser que l’exposició sigui una de les parades en el seu itinerari, condició que s’ha donat un parell de vegades fins ara.


Sonda de Paper ACTIVEM ELS BUITSLlançament de la Pionera #s1pionera

Vídeo del llançament a Manresa de la PIONERA, la primera Sonda de Paper, llançada a la Plaça Gispert de Manresa. La primera tripulant d'aquesta Sonda va ser l'artista Eva Soto.
Exposicions fetes fins ara

Sondes de Paper amb itineraris

Fins ara s’han fet diverses exposicions de Sondes de Paper: al Konvent.0, que fou la primera de totes, a l’Escola d’Art de Manresa, a la Biblioteca de Santpedor i a la Llibreria Papasseit de Manresa.


flyers avions paper exposició Sondes

Demanar exposició de Sondes de Paper

Si voleu portar l’Exposició de les sondes a la vostra llibreria, biblioteca, escola d’art… no dubteu en contactar i mirarem de fer-ho possible. El servei és gratuït. Gràcies!


Sondes de Paper amb itineraris

fitxa tècnica

Nom: Servei d'Exposició de Sondes de Paper.
Descripció: Les exposicions de les Sondes de Paper permeten mostrar aquests llibres d’artista itinerants juntament amb mapes dels itineraris respectius que han seguit, per a la seva consulta. Aquest servei de Llibres Artesans és gratuït i obert a biblioteques, escoles d’art, sales d’art, llibreries… tan sols heu de contactar amb Llibres Artesans i en parlem.
Ofert per: Ferran Cerdans Serra de Llibres Artesans.

relacionats
Compartir a les xarxes socials