Els llibres a casa!

Recital

Servei TupperBooks de Llibres Artesans

Servei Tupper books

Servei de TupperBooks a domicili: l'autor us porta i us presenta tot el catàleg editorial de Llibres Artesans a casa en grups reduïts. Mirarem els llibres, els tocarem, els ensumarem, els llegirem i els recitarem. Berenar, mig matí, sopar... qualsevol moment és bo per a aquesta original proposta de Ferran Cerdans Serra.


Els Llibres Artesans es poden adquirir a la tenda online, en fires especialitzades (consultar a l'apartat AGENDA), fent una comanda per email o bé concertant un Tupperbooks.

Com funciona un Tupper Books?

Tot va començar el 28/09/2012, amb el primer tupperbooks a Manresa i una colla de 3 persones més l'autor. El servei Tupperbooks, una altra innovació de Llibres Artesans, consisteix en què l'autor us visita a casa amb tots els llibres i altres artefactes literaris disponibles. Podeu veure, tocar, ensumar i llegir, per a vosaltres o en veu alta, els diferents reculls. L’autor us explicarà l'origen de cada llibre, de cada relat breu, de cada aforisme…
A més dels llibres manuscrits també veureu llibres en altres formats com els relats per emportar, llapis amb aforismes, etc.
Els Tupper Books funcionen en qualsevol moment dia, des de l'esmorzar, miga matí, dinar, el cafè de sobretaula, berenar, sopar o de copes!

Llibres artesans manuscrits de Ferran Cerdans Serra

Avantatges dels Tupper Books

  • Descomptes en tots els llibres.
  • Accés a novetats abans i tot que surtin a la pàgina web i a les xarxes socials.
  • Recital amb l'autor, tot i que gairebé tothom acabarà llegint!
  • Compartir el cafè, un mos, dinar, sopar o unes copes en la comoditat de la llar, sense pluja, neu, sorolls, fums, etc.
  • És possible que veieu maquetes inèdites; en aquest cas podreu participar en el procés de disseny aportant les vostres opinions.

Sol·licitar un Tupper Books

Per sol·licitar un Tupperbooks podeu ser entre 2 i 11 persones, aproximadament. No dubteu en contactar escollint la categoria TupperBooks. Moltes gràcies!

fitxa tècnica

Nom: Servei Tupperbooks de Llibres Artesans
Descripció: Servei de TupperBooks a domicili: l'autor us porta i us presenta tot el catàleg editorial de Llibres Artesans a casa en grups reduïts. Mirarem els llibres, els tocarem, els ensumarem, els llegirem i els recitarem. Berenar, mig matí, sopar... qualsevol moment és bo per a aquesta original proposta de Ferran Cerdans Serra.
Ofert per: Ferran Cerdans Serra de Llibres Artesans.

relacionats
Compartir a les xarxes socials