Fes-li arribar en forma de llibre!

Format propi

Llibre carta manuscrita feta a mida a Llibres Artesans

Carta llibre manuscrita

Aquest servei permet transformar el text que voleu fer arribar a algú en una carta llibre, única, en el format clàssic de Llibres Artesans, de l’extensió que vulgueu, manuscrita i enquadernada a mà amb papers pintats art original de Ferran Cerdans Serra. Una obra única al teu abast!

No t’ho pensis i envia aquesta carta!

Si coincidim en el fet de considerar que un text al xat, whats, email… no té res a veure amb l’experiència de trobar una carta manuscrita a la bústia, potser estem d’acord que una carta llibre és la millor manera de transmetre qualsevol missatge. Si vols regalar a algú no només un text, sinó el fet de rebre’l en forma de llibre manuscrit, fet a mà, aquest és el teu servei.

Llibre carta personalitzat enquadernat a mà

Una carta llibre és una obra única, feta a mida en el format clàssic de Llibres Artesans, manuscrita i enquadernada a mà en papers art original de Ferran Cerdans Serra o bé d’altres artistes. No t’ho pensis!

Tens la idea però et manca el text?

Si tens la idea, allò que vols dir, però no saps exactament com dir-ho (o bé no tens temps d’escriure-ho tan bé com voldries), ens podem fer càrrec de la redacció del text. També podem fer-ne la correcció. Una altra opció és fer una selecció de narracions hiperbreus i aforismes propis, tenint en compte la persona a la qual va dirigida, formant així el cos de la carta llibre a la qual s’afegirà la dedicatòria.

Llibre carta personalitzat a Llibres Artesans

Una carta llibre de la Terra Mitjana

En aquest cas la destinatària de la carta és molt fan de J. R. R. Tolkien, i molt amant del color blau en general i del turquesa en concret. A partir d’aquí, les cobertes són art original, pintades a mà en aquarel·la turquesa d’heli Schmincke amb caràcters de l’alfabet Tengwar.

Cobertes manuscrites en Tengwar, carta llibre personalitzada

Tolkien va inventar més d’un alfabet per a les llengües de la Terra Mitjana, sistemes d’escriptura preciosos però en alguns casos difícils d’adaptar al cànem. Vaig escollir el Tengwar perquè, a més de la seva bellesa, s’adapta molt bé a la cal·ligrafia en canya. Podeu llegir més sobre aquesta carta llibre i el Tengwar a Carta llibre per a fan de Tolkien.

Carta llibre personalitzada per a fan de Tolkien

El procés de disseny i creació

A Llibres Artesans mirarem de fer les coses ben fetes seguint un procés de disseny en contacte amb vosaltres, que podríem resumir en aquesta estructura de treball:

  • Determinar les característiques del projecte, allò que voleu transmetre.
  • Redacció i/o correcció del text, si és necessari.
  • Tria del paper més adient per als plecs manuscrits.
  • Tria dels colors, tècniques i motius més adients per a les cobertes.
  • Altres característiques personalitzades: afegir olors a les tintes; aplicacions en cal·ligrafia i textures cal·ligràfiques a l'estil de la casa; dibuixos, il·lustracions...
  • Encàrrec d’il·lustracions a altres artistes; els vostres preferits o bé suggerits entre les col·laboradores habituals de Llibres Artesans.
  • Possibilitat d’escriure el títol a mà a la coberta del llibre carta.
  • Sessió de fotografia professional, si voleu, i entrega de diverses imatges digitals del procés i de l’obra.
  • Confidencialitat i privacitat: No es publicarà cap dada ni cap imatge del vostre llibre carta si no és amb el vostre permís específic. És per aquest motiu que només hi ha imatges d’alguns projectes anteriors: els altres han decidit mantenir-se en privat. També podeu demanar la destrucció de tots els documents, esbossos, imatges, mostres, etc. que tinguin a veure amb el projecte un cop finalitzat.
  • Possibilitat d’entrega en mà de la carta llibre a la persona destinatària per part de l’autor de l’obra.

Dues cartes llibre: de mare a filla i viceversa

A Llibres Artesans ja hem fet unes quantes cartes llibre fins ara. Dues de les més destacades són les que es van enviar, de manera recíproca, una mare i la seva filla. Cadascuna va contactar amb mi per la seva banda i el dia d’entrega coincidia, fet pel qual va ser tota una aventura que recordaré sempre. Podeu llegir aquest episodi a La vida és una sorpresa!.


Llibres fets a mida de mare a filla.

Demanar pressupost per a cartes llibre

No dubteu en contactar per demanar pressupost i consell per a la vostra carta manuscrita en forma de llibre. També ens adaptem al teu pressupost, acceptem moneda social i intercanvi. Escriu-nos! A Llibres Artesans fem llibres únics des de 2002, entenem que per a tu el teu llibre és un tresor, i per això el tractarem com si fos nostre. Moltes gràcies per la vostra confiança.

fitxa tècnica

Nom: Carta llibre manuscrita, feta a mida.
Descripció: Aquest servei permet transformar el text que voleu fer arribar a algú en una carta llibre, única, en el format clàssic de Llibres Artesans, de l’extensió que vulgueu, manuscrita i enquadernada a mà amb papers pintats art original de Ferran Cerdans Serra.
Ofert per: Ferran Cerdans Serra

relacionats
Compartir a les xarxes socials